Bilgisayarımı her açtığımda "SLI Multi-GPU rendering has been disabled. SLI Multi-GPU rendering has been changed to independent GPU rendering because one of your SLI cards has been removed. SLI Multi-GPU rendering requires two or more graphics cards." şeklindeki mesajı görüyorum. Tıkladığımda www.slizone.com adresine bağlanıyorum fakat net anlayamadım ne yapmam gerektiğini. İlgilenen olursa sevinirim.
NVIDIA GeForce 6200
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
6 mesaj
şimdi programı indiriyorum fakat, ne işe yaradığını da anlatır mısınız
Yıllanmış Üye
843 mesaj
program değil,driver olup bu sorununuzu çözeceğine inanıyorum.fakat olmazsa da başka çözümler öneririm.
kolay gelsin.
OP Taze Üye
6 mesaj
indirdiğim dosyanın uzantısı exe olduğu için program dedim hemen kuruyorum...
OP Taze Üye
6 mesaj
çok teşekkür ederim kurdum ve artık o mesajı görmüyorum...sağolun..
Yıllanmış Üye
843 mesaj
önemli değil.sen sağol.
kolay gelsin.
Taze Üye
1 mesaj
nurdogukanBilgisayarımı her açtığımda "SLI Multi-GPU rendering has been disabled. SLI Multi-GPU rendering has been changed to independent GPU rendering because one of your SLI cards has been removed. SLI Multi-GPU rendering requires two or more graphics cards." şeklindeki mesajı görüyorum. Tıkladığımda www.slizone.com adresine bağlanıyorum fakat net anlayamadım ne yapmam gerektiğini. İlgilenen olursa sevinirim.
Taze Üye
1 mesaj
nurdogukanBilgisayarımı her açtığımda "SLI Multi-GPU rendering has been disabled. SLI Multi-GPU rendering has been changed to independent GPU rendering because one of your SLI cards has been removed. SLI Multi-GPU rendering requires two or more graphics cards." şeklindeki mesajı görüyorum. Tıkladığımda www.slizone.com adresine bağlanıyorum fakat net anlayamadım ne yapmam gerektiğini. İlgilenen olursa sevinirim.