NVİDİA GeForce 7100 Gs böyle ekran kartım var sizce gta 4 ü kaldırır mı? yardımcı olabilirmisiniz
NVİDİA GeForce 7100 Gs
Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.biraz zor, oyunu açsa bile zevkten çok eziyet çekersin.
Bence hiç oynayamazsın o kartla.Bende 7200 gs vardı onunla cod 4 ü bile zor oynatıyordu. gta yı oynamak için sisteminin oldukça iyi olması gerekiyor.
7100 gs ofis için üretilmiş bir kart 2003-2005 yılında çıkan oyunları aa kapalı higt'ta oynıyabilirsin ancak 2006-2008 yılınca çıkanları aa kapalı low'da oynıyabilirsin
aynı kartta bende var 7100gs cod 4 pes 2009 gibi oyunlar mediumda rahat bir şekilde çalışır ancak crysiste lowda bile çok kasıyodu taki oc yapana kadar biraz oc ile şu an crysisi lowda kasmadan oynuyorum ama zevki olmuyor ayrı mesele sen gta4 ü sormuşsun oyunu açmasına açarda bırak oynamayı oyun menülerinde bile kasma yapar en iyisi yeni bir kart almak
Kaldırabilir kardes ama Ram'in Kaç?
Arkadaşım ram önemli değil senin 4gb ramin olsun fakat ekran kartı olmasın ne yazar :) Oyundan tat almak için HD kart takılıcan ;)
ki ram ucuz bişey :)
Sayın TheHeLLFire arkadasım sorarım sana ram olmadan acaba oyun calıstırabılecekmısın?
Arkadaşım işi şahsi meseleye çevirmeyelim :) Ram ucuz birşey dedik :)
HASTA ETME ADAMI..!!!!
Lutfen sinirlenmeye gerek yok...Burda sadece bilgilerimizi paylaşıyoruz...Neden bu asabiyet...Ben sadece bildiğimi soyluyorum...
arkadaşım aynı ekran kartını kullanıyoruz dedim ya o karttan gelcek hayır allahtan gelsin bence parann varsa ekran kartını hiç durma değiştir ekran kartını ayrıca ramlerde oyun için önemlidir ne açıdan derseniz 1gb lık ram ile oyuna 4 dakikada giren 2gb lik pc 2 dakida girer oyun daha rahat çalışır kasma miktarı azda olsa azalır ama arkadaşında dediği gibi önemli olan ekran kartı ve bu 7100gs de iyi bir ekran kartı değil