Merhaba arkadaşlar. Ben konu başlığındanda anlaşılacağı gibi en güncel driver'larını kurmama rağmen hdmı çıkışından ses alamıyorum bu sorunu nasıl aşarım yardımcı olursanız sevinirim. Şimdiden teşekkürler..
nvidia geforce 9400 gt
Tüm driverleri sil eski driverlerinde birini yükle.
Ayrıca xp sp2 de hdmi ses aygıtını istesende tanımıyor.Sp3 yüklemelisin tabi ne kullandıgını bilmiyorum.
Sistem windows 7 pro 64bit
Eski driver'de yeniside olmuyor hdmı dan ses yok tabi sorun bende değilse :))))
Belki lazım olur
anakart = Asus P5QL-E
İşlemci = intel core duo 2 e8400 3.0
Ram bellek = kingston hyperx ddr2 1066mhz 2*2
VGA = nvidia geforce 9400 gt ( Malum sorunlu olan :))
Aynı sorun bendede var yardımcı olabilecek yokmu ?
İntel Penitium 4 3.00ghz
2 gb ram
1 gb Nvidia geforce 9400 gt ekran kartı
samsung syncmaster t22a300 tv
anakart biostar 945GC-M4
ses kartı realtek alc662
ftp://WebUser:wK9xBuD5@95.130.192.218/pc/audio/32bit_Vista_Win7_Win8_R271.exe
http://download.biostar.com.tw/upload/Driver/Chipset/Intel/Infinst/Sandybridge/infinst.exe
Bunları indir ve Dene.
web ile başlayan lınk açılmıyor kımlık dogrulması istiyor
hocam r271 i başka bı yerden bulup ındırdım kurdum yanlız hala tv den ses alamıyorm
tv de sorun yok leptobu hdmı dan bagladıgımda ses geliyor
ama masaüstünde ses gelmiyor hala tv den .s
murat bey merhaba banada yardımcı olurmusunuz
iyi akşamlar. aynı sorun bendede var. gt 9400 invidia hdmı ekran kartımı tv ye bağlıyorum ses var ama görüntü yok. 1 haftadır uğraşıyorum çözüm bulamadım.acil yardımlarınızı rica ediyorum.lütfen. windows 7 ultimate, service pack1, 32 bit 2,20 intel core due 2 e4500 -2 gb ram, TV; LG LH2000 hdmı girişi var.kablo değiştirdim olmadı.ses denetim seçeneklerinde sadece hoparlör ve realtek digital output var. tv çıkmıyor.görüntü var ama ses yok tv de.ses bilgisayrdan çıkıyor.tv den ses çıkmıyor.acil yardım lütfen. realteh hd audio var.blg