bu ekran kartı hakkındakı bılgılerınız nelerdır arkadaslar ben cok ıyı sanmıyorum berbat bır ekran kartı...cunku benımkı bu ekran kartından resetlıyo pc mavı ekran gelıyor bunu taktırdıktan sonraa eskı ekran kartım daha ıyıydı rodeon 9800 pro ah eskı kart olsaydı sımdı...
nvıdıa geforce fx 5500 32bit 256.0mb
bu Kart AGP 8x en az 4-5 yıllık baya eski ama hala Nvidia nın AGP serisinde bu kart üretiliyor performans arıyorsan işine yaramaz hatta hiç olmasada olur. Kartın makinede varlığı bile belli olmaz ekstra bişey katmaz makinene yani
dedıgın gıbı performans aramıyorum sızın goruslerınızı dıyorum yenı bır ekran kartı almama gerek varmı alırsam rodeon serisi alıcam
aslında al derim ekran kartı oyun oynamasanda gerekli bişey en azından LCD bir monitörün varsa onun ağırlığını kaldırır en azından görüntün daha kaliteli ve net olur pahalıya kaçmadan hallderbilirsin radeonun zaten AGP desteği geniş uygun bi tane bulabilirsin
Recep BaltaşBu kart 5000 serisi. Şu anda 9000 serisi, hatta GT200 serisi piyasaya çıktı. 9600 GT veya HD 4850 alabilirsiniz.5000 serisi agp; 9000,gtx xxx serisi pci-express... bunları aynı boarda takabilme imkanı var mı sence?
Recep BaltaşBu kart 5000 serisi. Şu anda 9000 serisi, hatta GT200 serisi piyasaya çıktı. 9600 GT veya HD 4850 alabilirsiniz.Recep abi bu verdiğin kartlar çok yüksek ayrıca pci-e 16xO anakarta HD3650 Agp8x takılabiliyorsa ancak onu kullanabilirsin
Son Düzenleme: Five-Tech ~ 14 Aralık 2008 18:10
AGP ekran kartlarına para vermek cidden boşa masraf şu an agp için en yüksek kart HD3850... en uygunu da HD3650 Crysis yada COD4 yada 5 i low da düşük çözünürlükte kullanmak istiyorsan(ki işlemciyi p4 3.0 varsayarsak)
Nvidia yada Ati firmaları eski kullanıcıları düşünmek zorunda aslıda bütün hardware ve software firmaları eskileri düşünmek zorunda yani Microsoft için konuşursak Vista veya Xp kullanan sayısı çok ama halen daha 98 kullanıcısı da var bankalar olsun buna benzer yerler kullanıyor...yani bundan 5-10 sene sonra bile 10 sene önceki teknolojiye devam eden olacaktır elbet