Sizce bu nasıl bi ekran kartı arastırdam ama net bişey bulamadım max 4.6 gb ye kadar cıkıyor ama ramin fazla bi önemi olmadıgını biliyorum oyun için nasıl bi performans gösterir bilgisi olan varsa paylaşırsa sevinirim...
NVIDIA® GeForce® GT 330M GPU ??
https://www.chip.com.tr/forum/sam ... lemesi_t159935.html
Linkteki Laptop GT 330M ekran kartı kullanıyor. Performans'ını görebileceğin geniş bi inceleme :)
Bakmanı tavsiye ederim.
tek eksiği direct 11 olmaması ama sonuçta laptoplarda direct 11 hiç iyi değil direct 11 çok sağlam bir kart ister ve çok güç tüketir mobile gpu larda hiç iyi olmaz kartın oc potansiyeli gerçekten çok iyi ben gt335 kullanıyorum lg r590 benimkinin 72 cuda çekirdeği var seninkini 40 larda galiba ama saat hızları daha iyi ben oc li kullanoyorum ve ısılar maximum 70 derece oluyo bütün oyunları full ayarda oynatmaya yetiyo
Arkadaşlar almak istediğim laptop bu ama sizin fikrinizi öğrenemk isterim sizce aynı fiyata hem özellik hem kalite hemde uyum açısından daha iyi bi makine bulmak mümkünmü.Cihaz 3.5 3.6 arasında değişiyor
VPCF12Z1E/BI
Onun fiyatı pahalıdır tahminimce.Lg R590 tercih et derim...
Vaionun fiyatı için bişey diyemem ama asuslara kime sorsam çok ısınıyor diyorlar yani aldıktan 3 4 ay sonra arıza cıkartacak bir cihaz istemiyorum ve alınca beni uzun süre götürecek birşey arıyorum.arkadasım 4 yıldır vaio kullanıyor daha arkasını açmadı onun tavsiyesiyle vaio almak istiyorum.Sizce 3.400 e bu vaio cihaz değermi?
Bence değmez. Sadece marka'ya para verirsin. O kasa'nın edeceği maks. miktar 2.000 TL. O fiyata bahsedilen özelliklerde ürünleri her markada bulursun.
Asus düşünmüyorsan Lenovo düşünebilirsin. 1.000 TL cebinde kalır. Önerdiğim Lenovo F/P olarak gayet iyi.
arkadaşlar biırakın artık şu lenovo yu önermeyi
eski laptopum lenovo g530
laptop tam bir tır gibi çalışıyordu dvd romu bazen oku bazen de okumuyodu ve her açılışta ötüyodu
tuşlarınını üstündeki yazılar silinmişti
kendi mausundaki yüzey aşınmıştı
kasanın bazı yerlerinde soyulma olmuştu
kısacası tam bir rezaletti:D
Her Lenovo ya da her kullanıcı aynı sorunları yaşayacak diye birşey yok. Daha önceki HP konuları gibi yine bireysel konuları markaya lanse ediyorsunuz.
Ben de Vaio F11Z.. veya F12Z almayı düşünüyorum. 3600 liram olsa soluğu sony bayiinde alırım.
3500 liraya arkadaşım 89 model flash araba aldı.
ama sony hakediyor
1: işlemci 475 lira, ram: 4GB DDR3 1333 SD: ~300 lira.
Blue-Ray okuyucu, GeForge GT300M ne kadardır bilmiyorum. ama kesinlikle ucuz değiller.
2: Sony kaliteyi ön planda tutuyor. kendi anakartını koyduğu için makineyi istediği şekilde tasarlayıp hem ergonomi hem de performans bakımından en üst düzeye taşıyor. parçalar tamamen bir biriyle uyumludur.
mesela işlemcinin veri yolu hızı neyse, herşey ona göredir. mesela kolay kolay ısınma sorunu olmaz. varsa ya fan ızgarasına toz dolmuştur, ya da olur ya arızalı çıkmıştır. -o zaman değiştirin-
3: Ekranda gördüğünüz CMYK çalışmayı çok yakın bir şekilde baskıda alırsınız. zaten ekran olayında bir numara. hem RGB hem de CMYK olarak renk kalibrasyonu oldukça iyi bir halde geliyor.
4: maşallah kolay kolay donanım arızası vermez.
5: sadakat ve sevgi ister.
nereden mi biliyorum?
2006 Ekim ayında (4 sene oldu) vgn-bx296vp aldım.
Pentium M 1.73, İntel Centino Sonrata.
512 MB 533 (İşlemci Fsb ile aynı.).. ben 2x1 1GB 533 olarak upgrade ettim. (total 2GB)
128 MB paylaşımlı ekran kartı var..
bu yazıyı da o bilgisayardan yazıyorum. bu basit bir şey. Win7 ultimate kurdum. IIS çalışıyor.
Photoshop CS4,İllustrator CS4, Indesign CS4 ü eş zamanlı olarak kullanabiliyorum. bunları kullanan birisi olarak daha ne buragramları da kullandığımı yazmama gerek yok sanırım. ayrıca çok da oyun oynadım.
Allah nazardan saklasın, maşallahı var, hala ekmeğini yiyorum.
Sony hiç bir zaman pahalı değil. fiyat/performans/kullanım ömrü bir araya gelince ucuz bile aslında.
lütfen dikkat: mac ve vaio dışında tüm makinalara marka parası verirsiniz. belki mac bile öyledir. ama mac satıcılarının %90 ı vaio ile kıyaslama yapıyorsa, mac de hakediyordur. ama vaio hakediyor.
aslında buraya bu kadar yazınca sony nin bana bir VPCF12Z1E/BI veya VPCF12Z1E/BI hediye etmesi gerekiyor. :)