GeForce2 MX/MX 400 ekran kartı kullanıyorum.ama bazı oyunları pc açmıyor gerekçe olarakta ekran kartının güncel olmadıgını gösteriyor.internette baya araştırdım ama bulamadım.GeForce2 MX/MX 400 e uyumlu daha günceli varmı varsa linkini yazarmısınız..?
NVIDIA GeForce2 MX/MX 400 ekran kartı güncellemesi
hangi oyunlari acmadi? vertex shader ve pixel shader yuzunden guncel oyunlari calistirmayabilir. zaten 3dmark 2001 testi yaparsan bu testleri atlar. bu yuzden bazi oyunlarda guncel suruculeri kullansan da artik calismaz.
arkadas ozel mesaj gondermis ve biraz daha anlasilir yazmami istemis. yani senin ekran kartinda noksan olan bazi donanim ozellikleri yuzunden guncel olan 3D uygulamalari calistirman imkansizdir. guncel surucu yuzunden calismayan cok nadir uygulama vardir. ekran kartin en az 7300 ya da x1300 olmali...
kardeş sorunu hallettinmi hallettiysen nasıl olduğunu bide bana anlatırmısın ben pek bişey anlamdım aynı sorun bendede var
baytardedekardeş sorunu hallettinmi hallettiysen nasıl olduğunu bide bana anlatırmısın ben pek bişey anlamdım aynı sorun bendedeEkran kartını değiştir artık diyorlar.En neti bu.
Bendede aynı kart var.Olmayacağını bile bile Call of Duty 2 kurdum.Ve kurşunların havada nasıl gittiğini izledim. :)
Sonra sildim tabi oyunu.
setrixBendede aynı kart var.Olmayacağını bile bile Call of Duty 2 kurdum.Ve kurşunların havada nasıl gittiğini izledim. :)bu ekran kartıyla ne kadar güncellersen güncelle olmuyor. en iyisi yeni bir tane almak ama counter strike ı rahatlıkla onaya bilirsin hiç yoktan mermileri görmessin :)
Sonra sildim tabi oyunu.
Geforce mx400 kartının sürücülerini yada CD kopyasını nereden bulabilirim?
Saygılar...
egemengigahangi oyunlari acmadi? vertex shader ve pixel shader yuzunden guncel oyunlari calistirmayabilir. zaten 3dmark 2001 testi yaparsan bu testleri atlar. bu yuzden bazi oyunlarda guncel suruculeri kullansan da artik calismaz.evet dogru söylüyorsun katılıyorum sana...