Arkadaşlar windows 7 işletim sistemim, nvidia yüklediğimde The NVIDIA Setup program could not locate any drivers that are compatible with your current hardware. Setup will now exit. yazısı çıkıyor ve kur tamamlanmadan kapanıyor sorun ne olabilir? Bağdaştırıcıyı silerek problemi çözmeye çalıştım sildikden sonra restart atmayı istiyor atıyorum acılınca bağdaştırıcı otomatik olarak hemen yukleniyor sorun hallolmuyor
NVIDIA - Grafik Bağdaştırıcısı Problem
hayır doğru sürücü yüklediğimden eminim buna ragmen nvidia nın windows 7 için yayımladığı diğer sürücüleri de indirip denedim aynı sorun onlarda da var bu forumda bu sorunla bir arkadaşım daha karşılaşmıi sorunu windowsun kendi yüklediği ekran kartını silerek çözmüş bendeyse bu noktada yeni sorun; o ekran kartının silinememesi ya bu sorunu halledicem yada nvidiayı yüklemek için başka bir yol bulcam
Ekran kartınızın tam modelini yazar mısınız?
NVIDIA GeForce 9600M GT dizüstü bilgisayar
verdiğiniz linkteki 186.81i yüklüyordum zaten o yüklenince yine aynı hatayı verirse ne yapmalıyım?
çok teşekkür ederim o sürümü yükleyince hallettim sorunumu yüklendi aero teması falan her sey tıkırında dizüstüler için ayrı sürüm varmıs aynı model olsa bile pek bilgim olmadığı için sorunu baska yerde aramıstım hatamın borcunu bu fıkrayla ödemek isterim gülmek garanti http://www.youtube.com/watch?v=NhrDlv8xFew
bulamazsanız google kemal amca fıkrası yazın ;)
arkadaşlar aynı problem bendede mevcut ge force go7400 kendi sitesinden sistemi taratarak bir sürücüü indirdim (186.81_notebook_win7_winvista_64bit_international_whql) ve bu problemi yaşadım işletim sistemi (win 7 64 ultimate) kendisi bir sürücü yüklüyor güncel desede versiyon 179.67 bana en az 182 ve üstü lazım (nhancer için) ne yapmalıyım... (Hp dv6000 serisi laptop)
driver cleaner pro isminde ücretsiz bir program var önce normal olarak kaldırın sonra aygıt yönetisindede kaldırın daha sonra söylediğim programla sürücüleri ve artıklarını temizleyin yeniden başlatın nvidia nın sitesinden indirdiğiniz güncel driveri kurun