Arkadaşlar benim nVidia GeForce gt 420m ekran kartı var 1gb. Ben nvidia sitesinden güncel driverini indirdim 285.62 yi . Bu driverden önce pes 12 yi falan kasmadan oynuyodum fakat ben bu driveri kurduktan sonra kasmaya başladı ( nvidia denetim masasında yüksek performanslı nvidia işlemcisi seçili ) tekrar sistem geri yükleme yaptıktan sonra yi oyunu kasmadan oynayabildim. Bu neden oluyor yani neden güncelledikten sonra kasmaya başlıyor yardımcı olursanız sevinirim
Nvidia güncelleme sorunu Yardımcı Olan ?
Her ekran kartı için driverlar farklıdır.Doğru driveri yüklediğinden emin ol.Çünkü Abimin laptop'unda da 285.62 driver'ı yüklü bendede masaüstü GTX 560 Ti Hawk 285.62 yüklü.Ama ikisi birbirinden farklı.Muhtelemelen yanlış driverı yüklemişindir.
Ayrıca driver kurarken önceki driver'ı silip öyle kur.Bazen sorun çıkartabiliyor.
ama auto detected yaptım yani yanlış olma imkanı yok. ( Ben driverleri silmeden yüklemiştim ondan olabilirmi)
Olabilir.Çünkü driver yüklemekten fps düşüşü olmaz aksine artış olur.Eğer kasma olursa siler eskisini yüklersin.Yeni çıkacak driverları beklersin
driverleri sildim yenisini yükledim kurdum ondan sonra oyunlara girdi acayip kasmaya başladı ( nvidia denetim masasından yüksek performanslı gpuyu seçtim) şimdi sistem geri yükleme yaptıp eski drivere döndü ve şu anda kasmadan oynuyorum. nden oluyo bu kafayı yicem
bence de driverları tekrar kontrol et.. onunla alakalı bir sorun olabilir ya da psu ile felan alakalı bir sıkıntı olabilir diye düşünüyroum
Valaa driverlerde bi sorun yok çünkü otomatik tarama yaparak buluyorum
Sen manuel indir.Nvidia.com sitesinden kendi ekran kartını bul downloads'tan drivers bölümüne geç son sürümü indir.Yoksa driver la ekran kartının performansının düşmesi imkansız.Çünkü sorun olsa yenisini çıkarırlardı.Bende'de 285.62 yüklü ve BF3'te FPS 3-4 arttı.Normalde 40+ civarıydı Max Settings'de.Şu anda 44 civarı.
nvidia nın sitesinden işte auto detect yapıodum ama bide manuel seçerek deniyiim
bugün nvidianın yeni çıkan 295.73 ü indirdim bütün oyunlarda fps arttı :D
Evet bende yükledim iyi oldu.Battlefield'da max AA ve AF'de ortalama 35 FPS :D harika oldu ama ben o kadar detaya bakmam bana iyi kalite yeter max settings düşkünü değilim :D
Aynen Sence 30-35 fps arası Akıcı mı ?
Akıcı demekten ziyade iyidir.Oynanabilirlik açısından.Nvidia'da oyunlarda 30+ FPS önerir.Kendi sitesindende bakarsan ayarlarda hep 30+ FPS amaçlar. FPS 20 lerdeyken takılmalar olur.30 35 arası iyidir.
Tamam ozaman :D benim çünkü hep 35-40 arası
iyi işte. :D bende yakında GTX 560 Ti Hawk'tan bir tane daha alıp SLI yapcam.Sitelerde baktım 6950 CF'ı her türlü tokatlamış :D