Öncelikle sorunumdan biraz bahsetmek istiyorum Asus N53 serisi bi dizüstü bilgisayara sahibim ve bazı oyunları yarım ekran açıyor ekran çözünürlülügüm 1920x1024 biraz araştırma yaptım ve bu sorunun windows 7 den kaynaklandıgı nvidia kontorol panelinden ayarlandıgını ögrendim yada öyle oldugu sanıyorum ancak benim kontrol panelimde sadece 3 menü var driver güncel :s sorunu anlayamadım yardımcı olursanız sevinirim şimdiden çok teşşekurler.
NvVIDIA gt 540m Kontrol paneli sorunu
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 7
1,412 mesaj
Yarım ekrandan kastın pencere modu ise Alt + Enter yaparsan tam ekran olur. Olmazsa belirt başka yöntem söyleyelim.
Bir de o resimdeki ayarlar senin istediğin şeyler değil. Hepsini varsayılan ayarlara al. Onları değiştirme.
Son Düzenleme: ekran kartı ~ 04 Mayıs 2012 21:25
OP Üye
Teşekkür Sayısı: 0
60 mesaj
Yarım ekrandan kastın pencere modu ise Alt + Enter yaparsan tam ekran olur. Olmazsa belirt başka yöntem söyleyelim.Hepsi varsayılan ayarlarda zaten :'( Sistemim 64 bit bu arada 2 ekran kartına sahip pc birde intel hd adında onboard bi e-kart var .S ama halen sorunu çözebilmiş değilim.Bir de o resimdeki ayarlar senin istediğin şeyler değil. Hepsini varsayılan ayarlara al. Onları değiştirme.
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 12
2,229 mesaj
PC'n iki ekran kartına sahip değil o intel hd dediğin kart intel işlemcilerinin dahili grafik yongasıdır.intel hd3000'dir.
Sorununa gelirsek driver'ın belki güncel değildir güncelle yine olmadı sende başka bir çözünürlükte kullan 1920x1024 kullanmak zorundamısın.
OP Üye
Teşekkür Sayısı: 0
60 mesaj
ya kullanmak zorunda değilim tabi ama 1600x1200 dede aynı sorunu yaşıyorum malesef
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 7
1,412 mesaj
Pencere modunda açılan oyunlarda Alt + Enter yaptınız mı?