o&o defrag win7 sorunu:S lol
- 1
- 2
g.zkealı kasper yapıyor özel bir msn görürşmem var kapatıp denicem kesin ince,
Zaten defrag aslında arka planda ağır ağır çalışıyor bazen. :)
Vista ve Windows 7'de Defrag, Defender, WU... gibi standart servisler Low Priority I/O(Düşük öncelikli veri giriş/çıkışı) olarak yazıldıklarından hem işlemci hem sabit disk hem de ram kullanımı konusunda düşük önceliğe sahiptirler. Örneğin ; siz çok ağır bir oyun oynarken yada benzeri ağır bir işlem Defender arka planda tarama yapmaz. Bunlar sistemin en az işlem yaptığı anlarda arka plan servisi olarak çalışır.
arkdaslar kis aptalı engelliyormus 4 dakika bekleyince aslında yavaşça dosyayı çektiğini gördüm:D en ykaın zmanda norton:D
Mustafa , ben bu gibi işlemleri yaparken , çoğunda oyun oynuyordum ama :)
sistemimin iyi olmasından kaynaklanıyor sanırım : )
arkdaslar kis aptalı engelliyormus 4 dakika bekleyince aslında yavaşça dosyayı çektiğini gördüm:D en ykaın zmanda norton:kis in son sürümünü yükleyin..böle bir sorun çıkartmaz !Son Düzenleme: OSMAN BAĞÇEVAN ~ 26 Eylül 2009 00:07
defender i açtığım zamanlar , oyuna giriyorum..
yada disk birleştirme..büyük boyutlu dosyalarımı taşırken , sürüklerken v.s bilirsin böle şeyler :)
kis 2010 kullanıyorum orjinal lisanslı gayette sorunlu iyi koruyor ama sistemi, böyle saçmalyıorda bazen :D
teşekkürler herşey için,
Arkadaşlar. Az önce ben de O&O Defrag programını indirdim. İlk önce 32biti kurmaya çalışınca hata veriyor. Nedeni programın 64 bit versiyonun olması ve 32 bit programın 64 bit üzerinde çalışmayı reddetmesi. Bunun uyumluluk ile bir alakası yok. Bu tamamen programın kodlaması ile alakalı. Sonuçta bir sistem programı ve 64 bit işletim sisteminde 64 bit program çalıştırmayı ürünün kendisi istiyor.
- 1
- 2