Merhaba arakadaşlar ilk başta sistemimi yazıyım sonra soruya geçeriz,
işlemci : AMD Phenom II X2 555 Black Edition AM3 3.2GHz 7MB Cache 45nm İşlemci @x4
anakart : GIGABYTE 890GPA-UD3H AMD 890GX+SB850 AM3 DDR3 1866(O/C) Anakart
ram : PATRIOT 4GB (2*2GB) Viper II DDR3 1333MHz CL7 Dual Kit Ram
hdd : WD 3.5" 1Tb Caviar Black SATA 3.0 64MB Cache 7200Rpm Harddisk
power supply : 700W yada 750W ocz psu tam hatırlayamadım
arkadaşlar bu bilgisayarda oynadığım tek bir oyun var çok sık olarak,zaten o oyun yüzündensistemi değiştirmeye kadar gittim sistemin son hali yukarda sistem anakartın üstündeki ekran kartı benim oynadığım oyunu rahatça süper bi şekilde kaldırıyordu,Soru; ama yeni hdd alıp formatlayıp sistem kurduktan sonra nedense eski hdd deki gibi oyun çalışmadı çalıştı ama size nasıl anlatayım Counter strike oynarken sistemde hiç bir sorun yok problem yok tanınmamış aygıt yok ama oyun oynarken nedense oyunun ekranında sanki arka tarafta windows ta bişiler kasıyormuş,zorluyormuş gibi ekranda yavaşlama takılma gibi şeyler oluyor yani akıcılık koyboldu gitti bir sürü şey denedim o/b ile güncellemek south bridge vs vs bi türlü eski hdd ki gibi performans alamadım ve düşündüm ki 1 tane ekran kartı almayı bu sisteme uygun işimi görücek ekran kartı yada sorunu nasıl çözeceğim hakkında yardım pls:(eğer sorunu çözebilirsem ekran kartına hiç gerek kalmayacak :(