ODAK KONUSU: CHIP ONLINE'da GÖRMEK İSTEDİKLERİNİZ

Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.
tonic
27-02-2005, 16:36   |  #51  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
1,220 mesaj

anket konulması ve online olanların chat yapması güzel öneri bence

Gökhan Varişler
27-02-2005, 16:56   |  #52  
Yıllanmış Üye
1,298 mesaj

Bence yasın öneriside güzel olur dikkate alınması lazım kurallara aykırı yazılar adminler tarfından çok geç fark ediliyo böyle olursa daha iyi olur adam kurallara aykırı bi konu açıyo herkes okuyo zaten onu ancak siliniyo böyle güzel olur.

theironman
27-02-2005, 18:34   |  #53  
theironman avatarı
Genel Denetmen
Teşekkür Sayısı: 63
8,347 mesaj

evet varislere aynen katılıyorum

ozy_92
27-02-2005, 20:12   |  #54  
Yıllanmış Üye
380 mesaj

ayne  pm yolladım anca haberleri oldu serial muhabbetinden....

ozy_92
27-02-2005, 20:18   |  #55  
Yıllanmış Üye
380 mesaj

haa aklıma bişey geldi... kendim bi konuya mesaj atıyorum ardından sayfa yenileniyor tüm forumlar sayfasına dönüyorum bakıyorum kendi attığım mesaj okunamamış... halbuki yenileme sonucunda okunuyor... bu da düzeltilmeli bence...

theironman
27-02-2005, 22:24   |  #56  
theironman avatarı
Genel Denetmen
8,347 mesaj

hım bu da haklı bir istek

Eyüp Korkusuz
28-02-2005, 08:50   |  #57  
Yıllanmış Üye
2,077 mesaj

Ozaman genel bi göz gezdirirsek isteklere;
1- Forum yöneticilerine yasak olan konular açıldığında haber vermek için bi buton;
2- Aynı konunun cevaplarını başka bir yere taşımak için buton;
3- Ozy_92:Kendim bi konuya mesaj atıyorum ardından sayfa yenileniyor tüm forumlar sayfasına dönüyorum bakıyorum kendi attığım mesaj okunamamış... halbuki yenileme sonucunda okunuyor;
4- Belirli konularda anket veya güncelliği olan konularda anket bunlar çoğaltılabilir;
5- Dosya ekleme ;
6- Online chat ; forum yöneticileriyle veya forum üyeleri ile ;

Yukarıdaki seçenekleri moderatörler incelerse belki birkaçını yapabilirler belki hepsini ama bunların birini bile yapsalar oda güzel olurdu...

theironman
28-02-2005, 12:17   |  #58  
theironman avatarı
Genel Denetmen
8,347 mesaj

evet derli toplu bir listemiz oldu eyüp, böyle daha iyi anlarlar bizi sanırım

cursed
28-02-2005, 15:32   |  #59  
Yıllanmış Üye
1,123 mesaj

Evet çok güzel olmuş hazır yeniliklere başlamışken devamı gelsin dimi...

BlackCat
28-02-2005, 16:25   |  #60  
Taze Üye
6 mesaj

Üyeliğimi daha bugün aktif hale getirdim ,ama günlerdir formu inceliyorum.İnternet,donanım,teknoloji vs. gibi çok faydalı başlıklar,konular var.Birçoğundan da yararlandım.Fakat kendi kanımca,modların affına sığınarak bir eksiklik gördüm bu formda.O da KONU DIŞI şeylerin;yani hayattan kesitler,güncel konular,magazin,spor,eğitim ne bileyim işte;kısacası hayatın içinden diyebileceğimiz konulara yer verilmemiş olması.Tamam konu açma yetkimiz var,tşk ederiz ama bu topik açma işini KONU DIŞI başlığı altında yapmamız daha uygun olur diye düşündüm.
Üyelerin form üzerinde daha aktif olacağını,daha sevimli arkadaşlıklar kurulacağını,şu sınav dönemine de bi hayli yaklaşmışken birçok konuyu paylaşıp stres atabileceğimiz bir yeniliğin yapılmasını arzuluyorum.Ayrıca avatar da ekleyelim ,niclerimizin altı bayağı boş duruyor.
Herkese sevgiler...

ReaL_isT
28-02-2005, 16:29   |  #61  
Yıllanmış Üye
457 mesaj

Forum yöneticilerine yasak olan konular açıldığında haber vermek için bi buton'a gerek yok. Özel mesaj gönderin yöneticilere. Ayrıca Uğur-Onur'un profilinde icq numarası var.Gönderdiğiniz mesajları dikkate alır sanırım.

Aynı konunun cevaplarını başka bir yere taşımak için buton koymazlar. Her kullanıcıya böyle bi hak verildiğini düşünsenize. Kötü niyetli kişiler neler yapar o zaman :)

Online chat'i de yapmazlar sanırım. Zira burası bi chat sitesi değilki.

BlackCat
28-02-2005, 18:33   |  #62  
Taze Üye
6 mesaj
alıntı:
Gönderen : ReaL_isT

Forum yöneticilerine yasak olan konular açıldığında haber vermek için bi buton'a gerek yok. Özel mesaj gönderin yöneticilere. Ayrıca Uğur-Onur'un profilinde icq numarası var.Gönderdiğiniz mesajları dikkate alır sanırım.

Aynı konunun cevaplarını başka bir yere taşımak için buton koymazlar. Her kullanıcıya böyle bi hak verildiğini düşünsenize. Kötü niyetli kişiler neler yapar o zaman :)

Online chat'i de yapmazlar sanırım. Zira burası bi chat sitesi değilki.

Öncelikle şu ilk cümlenize msg'mle alakalı bir anlam veremediğimi belirtmek istiyorum.
   "Chıp onlıne de görmek istedikleriniz" başlığını görünce,ben de kişisel istegimi aktarmak istedim.Üstelik anlatmak istediğim chat mevzusu değildi.Gayet de açık belirtmiştim birkaç örnekle,bu isteğimindeki esinlenme sebebim bazı formlarda gördüm,üyeyim de(rica ediyorum yanlış anlaşılmasın )admin,modlar işleri öyle iyi idare ediyor ki,bugüne kadar olağanüstü bir mevzu yaşanmadı çok şükür.Neden chıp'te de olmasın diye düşünmek de hata olmasa gerek.Kötü  niyetli kişiler bir kötülük yapacak olsa(hangi anlamda söylediğimi anlamışsınızdır)chat'e falan bakmadan da o saygısızlığı yaparlar. Bunun bir çok örneğini görüyoruz,ki kesinlikle de tasvip etmem.
   Lütfen şu topiğin başlığına bir daha bakınız,çok önyargılı davrandığınızı düşünüyorum...Düşüncemin bu şekilde yanlış bir kalıba oturtulması çok üzdü beni[V]

yas
28-02-2005, 18:59   |  #63  
Yıllanmış Üye
592 mesaj

Black Cat boşuna kendini üzmene gerek yok, çünkü Chat muhabbeti benim önerimdi ve Real_ist ona cevap yazdı. On-line üyelerin birbiri ile forum sayfaları üzerinden chat yapması ile ilgiliydi. Hala da iyi bir fikir olduğunu düşünüyorum. Bahsettiğin  "Konu Dışı" Bölümü talebini daha önce ben de iletmiştim ama herhangi bir beyan gelmedi henüz.

Black Cat sen öneri getirmeye devam et. Hız kesme.

ReaL_isT
28-02-2005, 19:22   |  #64  
Yıllanmış Üye
457 mesaj

BlackCat benim yazdıklarımı sen niye üzerine alındın ki? Ben, senin yada herhangi bi üyenin yazdıklarınla cevap olsun diye bişi yazmadım. Sadece yapılan genel önerilere  kendimce eleştiri yaptım o kadar. Hem benim eleştirilerimin içerisinde senin yaptığın öneri (konu dışı) yoktu.Sanırım ufak bi yanlış anlaşılma var. Yanlış anlaşılıp üzdüysem özür dilerim.

Bu konu dışı meselesi Yas'ın dediği gibi daha öncede tartışıldı ama bi sonuç alınamadı.

theironman
28-02-2005, 20:02   |  #65  
theironman avatarı
Genel Denetmen
8,347 mesaj

evet daha evvel çok tartışıldı ama netice alamadık o ayrı; gereksiz alınganlıklardan uzak duralım...

cursed
28-02-2005, 22:18   |  #66  
Yıllanmış Üye
1,123 mesaj

Chat hepimiz için iyi olurdu hakkatten ama o zaman forum a bişey yazan olmazdı diye düşünüyorum..
Yada forum a yazan azalırdı ... Hepimiz anında ileti göndermek varkewn ne uraşalım dimi yazı yazıp beklemekle...

Son Düzenleme: cursed ~ 28 Şubat 2005 22:19
BlackCat
28-02-2005, 22:54   |  #67  
Taze Üye
6 mesaj
alıntı:
Gönderen : ReaL_isT

BlackCat benim yazdıklarımı sen niye üzerine alındın ki? Ben, senin yada herhangi bi üyenin yazdıklarınla cevap olsun diye bişi yazmadım. Sadece yapılan genel önerilere  kendimce eleştiri yaptım o kadar. Hem benim eleştirilerimin içerisinde senin yaptığın öneri (konu dışı) yoktu.Sanırım ufak bi yanlış anlaşılma var. Yanlış anlaşılıp üzdüysem özür dilerim.

Bu konu dışı meselesi Yas'ın dediği gibi daha öncede tartışıldı ama bi sonuç alınamadı.

Ya asıl ben özür dilerim ReaL_isT,msg'leri tek tek okuduğumu sanıyordum,inan gözümden kaçmış Yas'ın msg'si.Gerçekten bir yanlış anlaşılma oldu,lütfen kusuruma bakma
(Hala isteğimin arkasındayım)   

ReaL_isT
28-02-2005, 23:10   |  #68  
Yıllanmış Üye
457 mesaj

:) Olur böle şeyler. Boşverelim gitsin..

gazelci
28-02-2005, 23:35   |  #69  
Taze Üye
3 mesaj

Eleştiri:Chip Online ne zaman girsem hep aynı.Örneğin son bir aydır bir değişiklik yok.Derginin Mart sayısı ve CD içerikleri neden hala verilmiyor?
Öneri:Sayfanız sık sık güncellenmeli.Dergi piyasaya daha erken çıkmalı ve içerikleri Chip Online da daha erken duyurulmalı

theironman
01-03-2005, 10:50   |  #70  
theironman avatarı
Genel Denetmen
8,347 mesaj
alıntı:
Gönderen : gazelci

Eleştiri:Chip Online ne zaman girsem hep aynı.Örneğin son bir aydır bir değişiklik yok.Derginin Mart sayısı ve CD içerikleri neden hala verilmiyor?
Öneri:Sayfanız sık sık güncellenmeli.Dergi piyasaya daha erken çıkmalı ve içerikleri Chip Online da daha erken duyurulmalı

bu önerinin ben de arkasındayım sonuna kadar

Uğur-Onur
01-03-2005, 15:04   |  #71  
Üye
96 mesaj

Merhaba Arkadaşlar,

CHIP Online'ın güncellemeleri belirlemiş olduğumuz periyotlarda düzenli olarak yapılıyor, bu konuda şüpheniz olmasın. Yeni sayı içeriği ise zaten dergi piyasaya çıkmadan daha önce web üzerinden sizlere duyuruluyor.

İyi çalışmalar...

Eyüp Korkusuz
02-03-2005, 08:55   |  #72  
Yıllanmış Üye
2,077 mesaj

Peki Chip online da üyelerin kullanabileceği bi anket de olacakmı?
Örneğin en iyi antivirüs programı hangisi diye bi anket yapılsa üyeler daha sağlıklı karar verebilecekklerdir...

İyi çalışmalar....

theironman
02-03-2005, 12:18   |  #73  
theironman avatarı
Genel Denetmen
8,347 mesaj

bence de

Eyüp Korkusuz
02-03-2005, 16:26   |  #74  
Yıllanmış Üye
2,077 mesaj

Gerçi sıraladığımız şeylerin hepsi olsa daha güzel olurdu hani benim toparladığım kısımdakiler süper olurdu...

theironman
02-03-2005, 16:35   |  #75  
theironman avatarı
Genel Denetmen
8,347 mesaj

evet ama...