Ekranım kayıyoo yeni bişey açtığımda sayfa olsun pc'de açtığım belgeler olsun sürekli kayıyoo. Ekran kartını güncelleştirdim hiçbir sorun yok diyo fakatt ekranım neden öyle oldu anlamadım.Formattan önce düzgündü.Format attıktan sora böyle oldu napcam yaa:((((
off olmuyoo yardım edin
istersen tekrar bi formatı dene derim yok diiosanda sen en ii si manitörün üzerindeki düğmeleri kurcalarsan biraz düzelir kolay gelsin
deniycem artık herbişeyii teşekkürlerr
format sonrasında ekran kartının driverini ykledin mi yoksa sistem kendi mi gördü ? ekran kartının driverini tekrar yükleyip masa üstünde çözünürlük ayarlarını aşama aşama düşür yada yükselt, eğer tekrar düzelmesse monitörüne alakalı olabilir !!!
formattan önce normal dediğine göre çözünürlük ve driveri ile ilgili olabilir ...
kesinlikle manager817 nin dediklerine hak veriyorum.her ne kadar xp ekran driverini tanımış olsada bu dalgalanmalar gerçekleşebiliyor.bunu öğrenmenin en basit yolu " aygıt yönetici" sine bakıp sorunlu donanım olup olmadığına bakmaktır.
Merhaba bnbn
manager817 ve BOOMFUNKMCS arkadaşlarımıza katılıorum.Ekran kartının driverlerını yükle.
Lütfen konu bölümüne "help,yardım vs." şeyler yazmayınız.Konu hakkında bilgi vericek şeyler yazınız.
İyi Günler...