Office Beta kullanıyorum, bunun süresi ne kadar? 2 ayı geçti ama hala kullanabiliyorum, bir sınırı yok mudur bunun?
Office 2007 Beta
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
357 mesaj
1 yıl oluyor bu tip yazılımlar
Yıllanmış Üye
793 mesaj
Galiba Vista'nın çıkışıyla sona erecek.
tolga2207Galiba Vista'nın çıkışıyla sona erecek.Ama nasıl? Deneme süresi yok mu emin misiniz? BETA'nın bildiğimiz beta olma özelliğinden ne farkı olabilir? Ya süresi kısıtlıdır, ya kullanımı, ya da buglarla beraber gelmiştir. Hangisi?
Yıllanmış Üye
793 mesaj
Aklımda kalan, Vista'nın çıkışıyla birlikte Vista'nın tüm beta, RC sürümleri için ve Office Beta için hiçbir güncellemeden yararlanılamayacağı.
Yıllanmış Üye
457 mesaj
betalarda süre yok
ama hatasıda çok.
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 1
1,836 mesaj
tolga2207Yani, Microsoft Office 2007 Beta 2 yazılımı 1 Aralık 2006'ya kadar kullanılmaya devam edecek, bu tarihten sonra ise yapacağınız işlemleri kısıtlayan bir işlevsellikte kullanılabilecektir. Bu arada Office 2007'nin ticari sürümü çoktan çıktı. (Office 2007 Enterprise Edition)
make-believetürkçe açıklama yapmamız gerekiyordu, düşündüğün için sağol make-believe; burada ingilizce bilmeyenler de var tabii ki.tolga2207Yani, Microsoft Office 2007 Beta 2 yazılımı 1 Aralık 2006'ya kadar kullanılmaya devam edecek, bu tarihten sonra ise yapacağınız işlemleri kısıtlayan bir işlevsellikte kullanılabilecektir. Bu arada Office 2007'nin ticari sürümü çoktan çıktı. (Office 2007 Enterprise Edition)
Yıllanmış Üye
793 mesaj
Doğru söylüyorsunuz, kusura bakmayın düşünemedim.