office 2007 enterprise kullanıyorum kaldırmak istiyorum ama kadırmaya çalıştığımda kurulum herhangi bir ürün bulamadı sistem yöneticinize baş vurun yazıyo nasıl kaldıra bilirim
office 2007 kaldırma
hayır programlar duruyor yani çalışıyor
Başlat-çalıştır-regedit-Hkey_current user-software yazan yere tıklayıp oradan silebilirsiniz.
kylieBaşlat-çalıştır-regedit-Hkey_current user-software yazan yere tıklayıp oradan silebilirsiniz.Sisteme yüklü olan programı öyle kaldırmak mantık dışı bir haraket...(pro lar için)
massasoffice 2007 enterprise kullanıyorum kaldırmak istiyorum ama kadırmaya çalıştığımda kurulum herhangi bir ürün bulamadı sistem yöneticinize baş vurun yazıyo nasıl kaldıraprogram dursaydı arkadaş kaldıraabilirdi anladığım kadarıyla bilgisayardan tamamen kaldırmak istiyor onun için bu yolu yazdım
massashayır programlar duruyor yani çalışıBurda da açabildiğini söylemiş...
arkadaşım programlar açılıyor ama kaldıramıyorum
arkadaşlar hepinize teşşekkür ediyorum your unstaller programı işe yaradı çözüm bulundu
ilerde başka bir sürümünü kurarken sorun çıkarsa verdiğim yöntemle hiç kurulmamış gibi kalıntılarını silebilirsin
kylieilerde başka bir sürümünü kurarken sorun çıkarsa verdiğim yöntemle hiç kurulmamış gibi kalıntılarınıgüzel ancak verdiğin yöntemi otomatik yapan programlarda var.örneğin; Revo Uninstaller gibi...
maalesef arkadaşım tam yapmıyor bende öyle sanıyordum ama en son kayıt defterine baktığımda revoyla kaldırdığım programın kalıntılarını görüp sildim onun içinde buraya yzadım zaten
yanlız bişey sormak istiyorum office 2007 yi kaldırdım ama tekrar kurduğumda yazmama zin vermiyor sadece dosyaların içeriğini gösteriyo kopyala ve yapıştırmama izin vermiyor
massasyanlız bişey sormak istiyorum office 2007 yi kaldırdım ama tekrar kurduğumda yazmama zin vermiyor sadece dosyaların içeriğini gösteriyo kopyala ve yapıştırmama izinnasıl yani ?? orjinal sürüm mü yükledin sen?
hayır orj. değil crack yapmadan öncede aynı şeyi yaptı
massashayır orj. değil crack yapmadan öncede aynı şeyi yaptıGüncelleme yaptıysan program ölmüştür banada öyle yaptı, hem kabının üstünde Don't Update Güncelleme Yapmayın yazıyodu okumadın mı
hayır daha ilk yüklediğim zamandan itibaren öyleydi zaten update almıyorum
Merhaba arkadaşlar;
GİMP2 hakkında ne düşünüyorsunuz?