Aytac sormuş:
word veya excell 2007 de farklı kaydetten pdt olarak kaydeti seçtiğimde BU dosya birbaşka uygulama veya kullanıcı tarafından kullanılıyor hatasını alıyorum. Aşağıdaki şekilde açıklama yapılıyor ama ben dosyanın kullanılmadığına eminim daha önce office 2003 yüklüyken word için doc to pdf programını yüklemiştim ve bu program sistem dosyalarında değişiklik yaptı sanırım onunla ilgili bir sorun var sonuç olarak office 2007 de pdf dönüştürmeyi nasıl yapabilirim yardımcı olabilirmisiniz.
Bu hatayla genellikle açmaya çalıştığınız dosyada okuma kilidi varsa karşılaşılır. Bunun olası nedenleri:
Dosya başka bir kullanıcı tarafından kullandığınız bilgisayarda veya başka bir bilgisayarda açılmış.
Word daha önce kilitlenmiş ve dosya üzerinde okuma kilidi bırakmış.
Başka bir uygulamanın dosya üzerinde özel kullanım kilidi var ve bu da Word'ün dosyayı açmasını önlüyor.
Bir özel uygulama çalışıyor ve bu dosyayı açmış (olasılıkla başka bir kullanıcının bilgisayarında). Dosyayı hatalı bir yöntem kullanarak açmış olabilir.
Bu sorunu çözmek için tüm uygulamaları kapatın, Word'ü yeniden başlatın ve bu dosyayı yeniden açmaya çalışın. Bu işe yaramazsa, dosyanın başka birisi tarafından açılmış olup olmadığını belirlemek için dosya özelliklerini inceleyin. Bazen görünmeyen bir işlemin (ölü veya ilişkisi kesilmiş bir program) dosya üzerinde kilidi olabilir ve bunu kaldırmanın tek yolu bilgisayarı yeniden başlatmaktır.
Daha fazla bilgi için, bkz: Microsoft Bilgi Bankası makalesi 918593.
Soru Türü: Yazılım
İşletim Sistemi: Windows XP
Sistem Özellikleri:
casper laptop iyi konfigürasyona sahip
İnternet Tarayıcı: Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 7.0; Windows NT 5.1; .NET CLR 2.0.50727; .NET CLR 3.0.04506.30; .NET CLR 3.0.04506.648; .NET CLR 1.1.4322; InfoPath.2)