konu kaldırıldı........
administrator
office 2007 portable
http://office.microsoft.com/tr-tr/products/HA101741481055.aspx
bu adresten 3 aylık deneme sürümü indirebilirsin.
Bana free olan lazım vede portable(kurulumsuz) diğeri var zaten.
bu sitede kaçak yazılım yasak bende karşıyım zaten kaçak yazılıma microsoft şu anda ev kullanıcıları için ofisi 65 dolar artı kdv ye veriyor. bence al kimsenin hakkı birbirine geçmesin
Murat pc neden bahsediyorsun sen türkiyede kaç milyon regal olmayan xp ve office var biliyormusn.tam sürümü var zaten ben portable arıyorum.
bunların hepsini biliyorum ama microsoft bunlara tek tek tespit edip oparasyon yapacak şu anda şirketleri denetliyorlar ev kullanıcılarına sıra gelecek
bence saçmalık 72milyonun diyelimki 33milyonu pc kullanıcısı ev ev gezecekmi microsoft.şu bir gerçekki bunun kimse önüne geçemez.geçseydi zaten bill geates hackarlar toplantısı yapıp vistayı deldirmezdi.
C@BİRMurat pc neden bahsediyorsun sen türkiyede kaç milyon regal olmayan xp ve office var biliyormusn.tam sürümü var zaten ben portable arıyorum.illegal yoldan yapılan işleri destekler bir tavrın var eğer bu şekildeki tavırlarına devam edersen Chip Online bünyesinden kendini uzaklaştırmanı tavsiye ederim Forum üyelik başlangıçındaki Kuralları okumamışsın sanırımYasal olmayan tüm konuların Forum içerisinde paylaşımı yasaktır.
Son Düzenleme: Kapalı Hesap (45307) ~ 25 Eylül 2008 10:34
googledan aratırsanız bulabilirsiniz.