arkadaşlar lütfen yardım edin
ben office 2007 indirdim bikaç gün kullandıktan sonra kilitlendi yani bişey yazılmıyor bişey yapılamıyor
bana yardım ein lütfennnnnnnnn..............
Office 2007
uninstal edip tekrar kullanabilirsin kalkmıyorsa systemrestoreyi kullanabilirsin
Birader office 2007 25 kullanımlıktır.Eğer aktivasyon işlemini yapmazsan 25 kullanım sonunda özellikler kilitlenir bendede öyle.Hiç bi office belgesi açarken bakmadınmı aktive edin şu kadar kullanım hakkınız kaldı filan yazar.Kaldırıp geri kursanda bu değişmez.
ya git al 5 milyon mu ne bi kere vercen hiç bi sorun çıkarmmıyo vallah netten çok sorunlu demo yazmıyo demo çıkıyo ondan sonra indirdeikten sonra açılmıyo bissrürü şey ama sen illene burdan diyosan bütün sitelere bak hangisi daha uygun geliyosa indir
sorun indirdigin office demo yada kısıtlı kulanımlıktır aktivasyon kodu girip aktif hale getirirsen çalışır .
gökhan19Birader office 2007 25 kullanımlıktır.Eğer aktivasyon işlemini yapmazsan 25 kullanım sonunda özellikler kilitlenir bendede öyle.Hiç bi office belgesi açarken bakmadınmı aktive edin şu kadar kullanım hakkınız kaldı filan yazar.Kaldırıp geri kursanda bu değişmez.Tekrar indirsem olurmu..
yani silip yeniden indirsem
gökhan19Birader office 2007 25 kullanımlıktır.Eğer aktivasyon işlemini yapmazsan 25 kullanım sonunda özellikler kilitlenir bendede öyle.Hiç bi office belgesi açarken bakmadınmı aktive edin şu kadar kullanım hakkınız kaldı filan yazar.Kaldırıp geri kursanda bu değişmez.büyük ihtimalle de bu gelmiştir arkadaşın başına. Orijinal office kurmalısın.
mikrosoftun verdiği demo versiyonu aktive olmuyor 25 kullanımlık yada 60 gün süreli oluyor