OgameWolves [TR] Destek [ENG] Support

ogamedunyasi
05-03-2016, 18:42   |  #1  
ogamedunyasi avatarı
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
15 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Eyl 2015

OGame Wolves'de onlarca farklı gelişim taktiği ve geliştikten sonra da savunma, araştırma, saldırma taktikleri olduğu için oyuncular bu taktikleri çok çeşitleri kombinasyonlarda kullandıkları için ortaya yüzlerce farklı oyuncu tipi çıkmaktadır. Bu yüzden de OGame'de kademeci olarak başlamış, sırf gravitasyon için ayrı bir gezegen almış, sonra filocu olarak devam etmiş, saldırılar için Ay'ı kullanan birinin OGame tanımı ile OGame'de ilk başladığında filocu sonra tam geliştim derken bir saldırı yiyince kademeciye geçen fazla saldırmayan full savunma + kademe basan birinin OGame tanımı farklıdır. Biz herkes için dengeli bir proje tasarladık ve en iyi imparatorların hizmetine sunduk.

deliçeri
05-03-2016, 19:23   |  #2  
Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
19 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Şub 2016

Ülkenin Sana İhtiyacı Var...

Merhaba arkadaşlar oyunu duyanda olabilir duymayanda kısaca açıklıyorum . Normal yine her ülkeler var Türkiye , Kıbrıs , İtalya , Filipinler bile . Bunlarda vatandaş oluyorsunuz savaşıyorsunuz , kendinize gazete açıyorsunuz , milletvekili ve hatta devletin başına bile geçiyorsunuz oy sistemi mevcut . Türkiye'nin kimi toprakları şuan işgal altında Sırbıstan düşmanımız  açıkcası eğlenceli pek çokta zaman ayırmanıza gerek yok oyunda keşfedilecek çok şey var .

Oyunda ekmek tüketiyorsunuz canınız 6 dakikada 10 çoğalıyo yani saatte 100 can doluyor .
Silahlar var savaşmak için q1 q2 q3 q4 q5 diye gidiyor.

Referans linkim budur : http://www.erevollution.com/tr/register/7865
(Referans linkinden üye olurken linki tarayıcı kopyalayıp yapıştırın ardından ekrandaki sign up'a tıklayın üyelik adınızı mailinizi şifrenizi yazın onaylayın ardından mailden üyeliğiniz onayladığınızda hesabınız anında açıklacaktır . )

Oyun yeni açılmış bir oyun fakat refarans linkimden üye olursanız ekmek , para , tank yardımında bulunurum. Oyunla ilgili sorunuz olursa konu altında sorun yardımcı olurum arkadaşlar .