arkadaslar mouse oku yerinde durmuyor kontrolden cıkıyor mouse değiştirdim yine öle ne yapmam lazım? eskiden byle değildi simdi laf anlatamıyorum
Ok geziniyor durmuyor :D
Taşçı arkadaşıma katılıyorum ve + olarak eklemek istiyorum anakartının soketi bozulmuş olabilir usb mouse kullanmayı denedinmi ?
Dediğin olay genelde internetteyken olur bu ne demek pc de davetsiz misafir var yani arkada çalışan malware veya trojen olabilir istem dışı hareketlerin oluşması genelde bunlardan olur. Bu dediğim iki unsur pc kapatmaz gizliden işler çevirir mause hareket eder internet simgesi saatin yanındaki kendiliğinden durduk yere yanar buna benzer değişik işler yaparlar.
OP Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
171 mesaj
Arkadaşım zaten fare hareketlerini malware değil trojanlar yapar. Malwarebyte's Anti Malware yi kur ve güncelle. Derin trama yap. Ne bulursa siler. Bilgisayarını kapat ve internet bağlantısını kapat (modemin fişini çekebilirsin) sonra bilgisayarını aç. Sorun belki böyle geçer.
OP Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
171 mesaj
arkadaslar virüs yok malware ve trojende yok pcme temiz bakan biriyim bitdefender var.İnt iken fare oku dolasmıyor yani bi anda kayıyor laf dinlemiyor mouseyi bırakım o sağa sola gidiyo. Anlamadım gitti... Baska ne olabilir??? Yani sadece bu kadarmı sorun olabilir...