Evet arkadaşlar başka Burak ve Tunca olmak üzere hepinizin OKS sonuçlarınızı bekliyoruz. Bakalım en yükek kim yaptı :)
OKS Sonuçları
- 1
- 2
Aynen ses yok inşallah arkadaşlar istedikleri puanı alıp bayram yapıyorlardır.Yarında ÖSS açıklanıyormuş insafsız ÖSYM tatilimi zehir edecek:)Yahu ÖSS OKS'den bir hafta sonra yapıldı ve daha fazla kişi girdi.Ama açıklanmaya gelince fark 1 güne indi.Biraz daha bekleseler mutlu mutlu tatil yapacağız bittik şimdi yani yarın:)
Tunca(tunca) = 486 puan
3015. olmuş
inş hepsi haklarında en hayırlı bir yaşam sürerler....
OOOOMMMMEEEERRRRTunca(tunca) = 486 puanzaten kac puan var toplam, 500 üzerindendi galiba yanlış hatırlamıosam. oleyse tebrikler
3015. olmuş
elaziglizaten kac puan var toplam, 500 üzerindendi galiba yanlış hatırlamıosam. oleyse tebriklerTunca için az bence... Ben en az 487 beklerdim
97 tane birinci çıkmış çok ilginç doğrusu.büyük ihitmalle çoğu kişinin puanları yüksek olacaktır bu durumda.bu yüzden de taban puanlarda bayaa bi yüksek olur.herhalde bi 400 den başlar
frkn_ua97 tane birinci çıkmış çok ilginç doğrusu.büyük ihitmalle çoğu kişinin puanları yüksek olacaktır bu durumda.bu yüzden de taban puanlarda bayaa bi yüksek olur.herhalde bi 400 den başlarBence bu kadar 1.nin çıkması ilginç değil. Çünkü tarihin en kolay OKS'siymiş.
OOOOMMMMEEEERRRRBence bu kadar 1.nin çıkması ilginç değil. Çünkü tarihin en kolay OKS'siymiş.evet doğru
E ben söyleseydim Ömer. Neyse. Doğru Ömer'in söylediği sonuç. 486,400 küsür puanla 3015. oldum. Hedefim olan İstanbul Erkek Lisesi'ne giremeyeceğim büyük ihtimalle. Ki Kabataş'ın olma olasılığı da pek yüksek değil. En kötü ihtimalle abmin mezun olduğu okul olan Hüseyin Avni Sözen And. Lisesi'ne gireceğim. Tabi ek olarak Almanca kursuna da gideceğim.
Bu arada Burak'tan haber alamadım. Özel mesaj da attım ama cevap gelmedi.
Hayırlısı olsun Tunca bende ÖSS'de iyi puan aldım ama benimde istediğim yer olmayacak kaderlerimiz aynı:)
tuncabE ben söyleseydim Ömer. Neyse. Doğru Ömer'in söylediği sonuç. 486,400 küsür puanla 3015. oldum. Hedefim olan İstanbul Erkek Lisesi'ne giremeyeceğim büyük ihtimalle. Ki Kabataş'ın olma olasılığı da pek yüksek değil. En kötü ihtimalle abmin mezun olduğu okul olan Hüseyin Avni Sözün And. Lisesi'ne gireceğim. Tabi ek olarak Almanca kursuna da gideceğim.Tebrik ederim Tunca..Çok iyi puan..Mesela Kadir Has A.Lisesi'ni düşünüyo musun_? O okul da gzL..Neyse, sıra geldi tercih yapmaya Tercihleri yaparken de dikkatli ol en çok istediklerini en üste yaz gerçi bu puanla çoğu liseye girersin(Bu sene puanlar yükselmiş olabilir ama).Girebileceğin en iyi anadolu veya fen liselerini iyiden kötüye doğru yazarsın.Gerçi zaten dershaneye gidiyosan git dershanene ve tercihleri orda yap.Hocalar yardımcı olurlar..Bu arada Burak'tan haber alamadım. Özel mesaj da attım ama cevap gelmedi.
Burak'a da sorucaktm ben onu da merak ettim ama çocuk firari yaa yok ortalıkta
Kesin düşük aldı yok ortalıkta
OOOOMMMMEEEERRRRKesin düşük aldı yok ortalıktaİstediğiniz, güzel okullara girersiniz umarım, Tunca ve Burak..
Burak tatildeydi en son..
CU_GS7İstediğiniz, güzel okullara girersiniz umarım, Tunca ve Burak..Haaa görünce aklıma geldi
Burak tatildeydi en son..
Doğru Burak daha tatilde. Şimdi tekrar düşünüyorum. Önceden tatile gittiğine göre...
ya ben de 446 puan yaptım nedense hesapladığımda bu puan dan her zaman düşük geliyor.
ali fuatya ben de 446 puan yaptım nedense hesapladığımda bu puan dan her zaman düşük geliyor.Hep öyle olur Bende sınavdan sonra çok iyi geçti demiştim şimdi düz lisedeyiz O yüzden kötü geçti filan diyin güzel gelince sevinirsiniz,kötü gelirse zaten bekliyordum dersiniz
Ulan Ömer yine dağıtmışsın etrafı valla
Ulan tatilde bile rahat yok. Yandık geldik işte
Türkçe - Matematik 485,744 Genel başarı Sırası: 3347
Matematik - Fen 479,565 Genel başarı Sırası: 4877
Denizli Fen %80 Muğla Fen %90 Uşak Fen garanti. Buna da şükür...
XxXDaRKoXxX tebrik ederim arkadaşım...
Arkdaşlar ben okula 1 sene geç gittiğim İçin oks heycanını yaşayamdım ne ise sağlık olsun ama sbs heycanınına yaşadık.
yusuf99Arkdaşlar ben okula 1 sene geç gittiğim İçin oks heycanını yaşayamdım ne ise sağlık olsun ama sbs heycanınına yaşadık.
Senin böyle biri olduğunu bilseler,500 puan bile yapsana almazlar korkma
BuRock tebrikler
Ama düşük almıssın :D
- 1
- 2