sence hangisi bir karar ver
okul mu
yoksa aşkınlaberaber bir sinema mı...
okul mu yoksa aşkınla beraber bir sinema mı
ne saçma sapan sorular böyle ya. okul gününde okula gidersin haftasonu da kiminle nereye gitmek istiyorsan gidersin. illa birinden birini seçmek zorunda mısın ?
okulum 6 dan başlayıp 13 de bitiyor. o arada sinemaya gidilmezki zaten
ama gidilsede okul derim.
İkiside değil.
Şu aralar bunalımdayım...
ergenlikteki cahil cühela salak kızların oyununa gelip okul unuzu dersinizi asmayın onlar akılları bir karış havada etrafa pembe gözlüklerle bakar hayatı hep okul sıralarında bahçede kafe köşelerinde aşk yaşayarak geçer sanırlar, o kadar aptaldırlar ki bazıları öpüşmeyi aşk sanırlar, bir erkeği sadece dış görünüşü ile beğenmeyi aşk sanırlar, halbuki bu sadece beğenidir aşk farklı birşeydir,, sen okul vakti kızla sinemaya gidersen okumayınca istediğin kadar yakışıklı ol bir kızı isteyipte mesleğin iyi olmadığı için alamayınca "işte o zaman pişmanlığı anlarsın" ki o zaman o salak kızları bile bulamazsın çünkü "belli bir yaştan sonra" ortalama 20 li yaşlardan sonra "bütün kızların" istisnasız hemde hepsinin fikri değişir tercih sebebi "ilk sırada" meslek sonra yakışıklılık tip boy pos vs gelir
ergenlikteki cahil cühela salak kızların oyununa gelip okul unuzu dersinizi asmayın onlar akılları bir karış havada etrafa pembe gözlüklerle bakar hayatı hep okul sıralarında bahçede kafe köşelerinde aşk yaşayarak geçer sanırlar, o kadar aptaldırlar ki bazıları öpüşmeyi aşk sanırlar, bir erkeği sadece dış görünüşü ile beğenmeyi aşk sanırlar, halbuki bu sadece beğenidir aşk farklı birşeydir,, sen okul vakti kızla sinemaya gidersen okumayınca istediğin kadar yakışıklı ol bir kızı isteyipte mesleğin iyi olmadığı için alamayınca "işte o zaman pişmanlığı anlarsın" ki o zaman o salak kızları bile bulamazsın çünkü "belli bir yaştan sonra" ortalama 20 li yaşlardan sonra "bütün kızların" istisnasız hemde hepsinin fikri değişir tercih sebebi "ilk sırada" meslek sonra yakışıklılık tip boy pos vssende anca kızlara salak demişsin ama duymasınlar vallaha forumda çıngar çıkartırlar :))))
kızlar şaka yaptım alınmayın :PSon Düzenleme: Serkan Yıldırım ~ 26 Nisan 2010 10:47
bazıları gerçekten çok salak oluyor aslında salak değil kaşar denir bunlara ama ben salak oldukları için fazla kaşarlandıklarını düşünüyorum:) her ne kadar salaklıkları gelişimleri ile alakalı olsada yaşıtları olan başka kızlar da var derslerine öncelik veren neyin ne olduğunun farkında olanlar da var. ama okuldaki populerliği etek katlamayla artacağını sananlar da var. işte ben onlardan bahsediyorum. tek dertleri sevgilileri olan arkadaşları arasında başka konuları olmayan sevgilisi olmayan kızlara ot gözüyle bakan hadi kendi bulmuş bitane diyelim ama başkasına da bakan sonra da okul önlerinde çocukları birbirine bıçaklattıran kızlar var yok mu? işte onların hepsi kendini birşey sanan salaklardır. ders çalışmayan sürekli bunalım modunda sıkılma modunda elinden telefon hiç düşmüyor sürekli aşkım dediği çocuğa mesajlar atan, okulda eteğini katlayan, kuytu köşelerde erkeklerle kuduran kızlar yok mu böyleleri? sonra akıllanıyorlar ama :) yakışıklılığa bakmayı bırakıp bu seferde evleneceği erkekde ilk paraya pula bakıyorlar. sonuçta kullanılan yine hep erkekler:) erkek daha duygusaldır erkek aldatmaz aslında kadın aldatır. erkek daha çok sever. kızlar ise kedi gibidir nankördür. neyse bu salak kızların bazıları büyüyüp akıllanıyor bazıları ise aynı kalıyor yılların geçmesine rağmen bünyelerine bir nitelik katamayınca sağımızda solumuzda hala etek katlayarak var olma mücadelesindeler, ha bu okul üniforması değildir de iş yerinde giydiği günlük kıyafeti. fark etmez, neticede yaş değişse de tas eski hamam daha eski.:) (şu an işyerindeyim birtanesi karşımda oturuyor bu arada:)
Okul döneminde aşkı salla yada okulu salla görüşlerine katılmıyorum.Eğer insan biraz düşünebiliyorsa bir çok işi bir arada götürebilir.örneğin bir sevgiliniz var ders çalışmalısını ama ders çalışamıyorsunuz fln filan.
Kendinizi şöyle şartlandırsanız ben eğer 200 soru çözersem sevgilimle bir çay içeceğim.Yada haftanın bir iki günü belirli saatlerde birlikte zaman geçirmekte olabilir.Emin olun eğer aklı başında sohbet edebileceğiniz sırlarını açabileceğiniz birini bulursanız size çok büyük faydası olur ilk okul 8.sınıf anılarım aklıma geliyorda kızın ilgisini çekmek için Denemede ilde 14. olmuştum sonrası Allah kerim :P
Okul döneminde aşkı salla yada okulu salla görüşlerine katılmıyorum.Eğer insan biraz düşünebiliyorsa bir çok işi bir arada götürebilir.örneğin bir sevgiliniz var ders çalışmalısını ama ders çalışamıyorsunuz fln filan.Bence haklısın herşeyin yeri ayrı. Kendini ne insanlardan uzak tutacaksın ne de geleceğin için sorumluluklarından uzak kalacaksın. İkisini birbirine bağlayabilirsen başarıyı yakalayacaksındır. Kızlar "beni seviyorsan sinemaya gelirsin" diyorsa sende "sen beni seviyorsan okula gelirsin" deme hakkına sahipsindir. Kendini ödüllendirecek olan da hedefleri olan da sensin...
Kendinizi şöyle şartlandırsanız ben eğer 200 soru çözersem sevgilimle bir çay içeceğim.Yada haftanın bir iki günü belirli saatlerde birlikte zaman geçirmekte olabilir.Emin olun eğer aklı başında sohbet edebileceğiniz sırlarını açabileceğiniz birini bulursanız size çok büyük faydası olur ilk okul 8.sınıf anılarım aklıma geliyorda kızın ilgisini çekmek için Denemede ilde 14. olmuştum sonrası Allah kerim :
önce sorumlulukların sonra eğlence,aşk....
m.g.g o nası oluyo diye sormayın demişin ama sorucam ben nası oluyo o ya :D bence okul kızlar insana gelecek saglamaz okul sağlar her şeyin bi zamanı var okula ayırıcağın vakti kızlarla gezip tozmaya ayırır isen sonucta sıkıntı ceken gene sen olursun anlık mutluluklar bostur önemli olan geleceyi kurtarmak ayrıca arkadasların dediği gibi o kızlar catlak oluyor :D.