Okul yolunda TTNET yanınızda!

CHIP Online
29-08-2014, 18:15   |  #1  
CHIP Online avatarı
OP www.chip.com.tr
Teşekkür Sayısı: 26
36,771 mesaj

TTNET, velilere ve öğrenceilere destek olacak Okula Dönüş projesini başlattı!

Okumak için: https://www.chip.com.tr/haber/oku ... aninizda_49270.html

TTNET, yeni eğitim öğretim dönemi öncesinde velilere ve öğrencilere destek olmak için "Okula Dönüş" projesini başlattı. Pazar araştırmalarından çıkan beklentiler doğrultusunda hazırlanan "Okula Dönüş" projesi, birbirinden avantajlı kampanyalar ve tekliflerden oluşuyor. Yeni proje ile birlikte indirimli internet paketlerinden avantajlı cihaz kampanyalarına, zengin içerikli interaktif eğitim programı Vitamin paketlerinden hediye çeklerine kadar çok geniş kapsamda özel teklifler velilerin ve öğrencilerin hizmetine sunuluyor. "Okula Dönüş" projesi kapsamında, ttnetleokulyolunda.com sitesini de hayata geçiren TTNET, sitede çantadan giysi ve ayakkabıya, teknolojiden kırtasiyeye indirimli alışveriş imkanı sunarken, uzman psikolog videoları ve ihtiyaç listesi gibi bölümleriyle de ailelere eğitim öğretim dönemi boyunca yararlanabilecekleri bir platform oluşturuyor.

TTNET'in, 01 Eylül – 31 Ekim 2014 tarihleri arasını kapsayan "Okula Dönüş" projesi; kampanyalar, iletişim ve saha satış aktiviteleri, etkinlikler ve sosyal medya uygulamaları ile 360 derecelik bir bakış açısı ile oluşturuldu.

"Okula Dönüş" projesinin tanıtım toplantısında bir konuşma yapan TTNET Pazarlama Genel Müdür Yardımcısı N. Mert Başar, "TTNET olarak, öncelikle müşterimizin ihtiyaç ve taleplerini anlayarak; hatta onların beklentilerinin bir adım önüne geçerek, hayatlarına değer katma hedefiyle çalışıyoruz" dedi. "Okula Dönüş" projesi hakkında bilgi veren Başar sözlerini şöyle sürdürdü: "Türkiye'nin lider internet şirketi olarak okula dönüş döneminde müşterilerimize nasıl yararlı olabileceğimiz konusuna çalıştık. Yaptığımız pazar araştırmasının sonuçlarına paralel olarak, geniş kapsamlı ve zengin içerikli 'Okula Dönüş' projemiz ile sadece bir günü değil bir dönemi sahiplendik. TTNET olarak okula dönüş döneminde tüm öğrenci ve velilerin yanında olmayı hedefliyoruz. Her yıl düzenli olarak velilerimize hayatlarını kolaylaştıran çözümler sunmaya devam edeceğiz."

TTNET Müşteri Kazanımı Direktörü Tuba Şenoğlu da toplantıda, TTNET'in "Okula Dönüş" projesinde yer alan kampanyalar ve özel teklifler hakkında bilgi verdi.

Tüm Konu: Okul yolunda TTNET yanınızda!

Kaynak: www.chip.com.tr