arkadaşlar bazılarımız üzgün bazılarımız sevinçli ama şu bir gerçek okullar açılıyor hepinize yeni eğitim-öğretim yılında başarılar dilerim
okullar açılıyor herkese başarılar :)
- 1
- 2
Ben okumuyorum yıllar önce diplomayı aldım ama
Okuyan arkadaşlarımıza başarılar dilerim allah zihin açıklığı versin.......
Okuyun okuyun bilgisayar mühendisi olun da adam gibi sistemler alalım
Ben Hiç Gitmek İstemiyorum Ama Gitmek Zorundayım :( Okulu Seviyorum Ama Şu Yazılılar Olmasa Çok Güzel Olacak O Zaman Hergün Okul Olsun İsterim.
Ben okumuyorum yıllar önce diplomayı aldım amaLise 2 sayısala gectim :) hedefim bilgisayar mühendisliği yanlız o sektör diğil bn softwarfe seccem oyun ve program üreticisi....:)
Okuyan arkadaşlarımıza başarılar dilerim allah zihin açıklığı versin.......
Okuyun okuyun bilgisayar mühendisi olun da adam gibi sistemler alalım
valla ben doktor olmak istiyorum 26 yaşına kadar okuyacam inşallah kazanabilirsem sonra askere anca
benım de son senem ya. Allah Herkeze Zihin Açıklıgı Versin Kardeşlerim :)
Oh yeah yine müdürün pcsinden chipe girecem :D
Bu sene seçim yapacam ama hala hangi liseyi seçeyim diye düşünüyorum.Elektronik mi seçsem yoksa Programlama mı?
Not:Herkes ne mesleği seçeceğini açıklamış.Bari bende açıklayım.Başta programlama öğrenmek istiyorum(C plus,Asp.Net, Ve her türlü assembly).Sonra da elektronik okuyup Robot programlayabilir yada Grafik tasarım okuyup ilk programer sonra da eksiksiz bir işletim sistemi Geliştirebilirim.Yada grafik tasarım bilgim var.Gider türkiyede tek odtüde olan bölümü oyu tasarımcılığı modelleme ve rendeerlama okurum
Oh yeah yine müdürün pcsinden chipe girecem :Dseçim güzel inşallah başarırsın
Bu sene seçim yapacam ama hala hangi liseyi seçeyim diye düşünüyorum.Elektronik mi seçsem yoksa Programlama mı?
Not:Herkes ne mesleği seçeceğini açıklamış.Bari bende açıklayım.Başta programlama öğrenmek istiyorum(C plus,Asp.Net, Ve her türlü assembly).Sonra da elektronik okuyup Robot programlayabilir yada Grafik tasarım okuyup ilk programer sonra da eksiksiz bir işletim sistemi Geliştirebilirim.Yada grafik tasarım bilgim var.Gider türkiyede tek odtüde olan bölümü oyu tasarımcılığı modelleme ve rendeerlama okurum
M.G.G senden bir ricam olacak eğer robot programlama işini başarırsan bana bi tane özel olarak programlarsın artık....
- 1
- 2