Okurlar inceledi: Seagate FreeAgent Go

CHIP Online
13-05-2009, 00:30   |  #1  
CHIP Online avatarı
OP www.chip.com.tr
Teşekkür Sayısı: 26
36,771 mesaj

Okur incelemelerimiz devam ediyor: Üç okurumuz, bu kez en ince harici disk FreeAgent Go'yu inceledi.

Okumak için: https://www.chip.com.tr/konu/Okur ... Agent-Go_12714.html

CHIP Online olarak uygulamaya soktuğumuz ve CHIP Online okuyucuları tarafından ilgi ile izlenen tarafsız okur incelemeleri hizmetimizin bu ayki konuğu dünyaca ünlü disk üreticisi Seagate oldu. CHIP Online Forum'dan üç okurumuz Seagate'in "dünyanın en ince harici diski" olarak konumlandırdığı FreeAgent Go'nun 500 GB'lık modelini ve yine bu modeli masaüstünüzde kolayca bağlamak için kullanılan FreeAgent Go Dock'u incelediler.

Ürünleri artılarıyla eksileriyle oldukça detaylı olarak inceleyen okurlarımıza teşekkür ediyor ve sizleri onların hazırladığı ürün incelemeleri ile baş başa bırakıyoruz.

Seagate FreeAgent Go 500 GB ve Seagate FreeAgent Go Dock

Tüm konu: Okurlar inceledi: Seagate FreeAgent Go

Kaynak: www.chip.com.tr

Tartışıyoruz: Tarafsız okur incelemelerinde görmek istediğiniz ürünler...

720p
13-05-2009, 00:36   |  #2  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
480 mesaj

Ben kullanıyorum Seagate FreeAgent Go 500 GB ama Seagate FreeAgent Go Dock ürün ile beraber gelmiyor. Onu ekstradan almak mı gerekiyor?

Bu arada ürün süper. Sonuçta Seagate tabiki :)

TuncaBozkurt
13-05-2009, 15:19   |  #3  
Yıllanmış Üye
4,805 mesaj

Hmm. Belki dahili donanımlardan olabilir(CPU, anakart vs.)

Fizik
Ben kullanıyorum Seagate FreeAgent Go 500 GB ama Seagate FreeAgent Go Dock ürün ile beraber gelmiyor. Onu ekstradan almak mı gerekiyor?

Bu arada ürün süper. Sonuçta Seagate tabiki :)

Aynen öyle. Go Dock ismiyle satılan ürünü alarakk taşıma kılıfına ve Go Dock'a sahip olabilirsiniz.

Son Düzenleme: TuncaBozkurt ~ 13 Mayıs 2009 15:20
Süleyman.
13-05-2009, 20:01   |  #4  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 3
16,587 mesaj

Gayet başarılı çalışmalar olmuş. Tebrikler.

Bir "netbook" olabilir mesela.

CU_GS7
13-05-2009, 20:02   |  #5  
Yıllanmış Üye
6,371 mesaj

Ben, SEAGATE 1TB 32MB 7200RPM FREEAGENT DESK 3.5" TAŞINABİLİR DİSK kullanıyorum.. Çok memnunum, en ufak bir sorununu görmedim.. Ocak ayında 254TL'ye almıştım; o zaman KDV indirimi falan daha yoktu.. Şu anda fiyatı 219TL..

Arkadaşların incelemelerine de göz gezdirdim, güzel incelemeler olmuş, derslerine iyi çalışmışlar.. =)

Okur inceleme projesinin devam ediyor olmasını görmek sevindirici..
Sıradaki ürün ne olursa olsun beni unutmayın lütfen.. =)

Son Düzenleme: CU_GS7 ~ 13 Mayıs 2009 20:03
gitarist1907
27-12-2009, 16:53   |  #6  
Taze Üye
6 mesaj

ben bi sorunla karşılaştım. yardımınızı istiycem. dün bu ürünü satın aldım ilk kullanımda hani basit oldunu gördüm. bağladım ve bilgisayarda herhangi bir değişiklik göremedim ne Seagate Manager setup ne de bilgisayara baglandıgını gösteren ibare. windows 7 kullanıcısıyım acaba engelleyen birşeyler mi var? yoksa üründemi sorun var.. internet üzerinden Seagate Manager yükledim hiç bir değişiklik göremedim. yardımızı istiycem  tesekkurler...