arkadaşlar 1 saat önce kaspersky kurdum vede bugun bilgisayarı formatladım ama kaspersky dolusuyla virüs buldu 5000 den fazla ne yapcam
Olamaz Virüss
- 1
- 2
vede virüslerin 10 tanesi dışında hepsi yerel disk d de system volume information .. restore mi ne orda amaa yerel disk d boşş gözüküyor ben orda vistanınolduğunu sanıyordum
BU DURUM ÇOK KARMAŞIK OLMAYA BAŞLADI HİÇ BİŞE ANLAMIYORUM...
birde yerel disk d yi biçimlendirmedim hiç ve virüs türü trojon trojan nasıl bişe tehlikeli mi
formatla ve lütfen ayn konuyyu bir daha açmayınız aynı konu üzerinden devam edelim
5000 den fazla mı!!!
sen format at en iyisi
(başka bir cd ile)
daha yeni attım ya d de ne olduğunu göremiyorum ben vista var sanıyorumm biçimlendiriyim mi d yi
evt düşünmeden 5000 az deil karantina almaz :(
peki orda windows vista olup olmadığını nerden anlıcam
sen temiz bi cd ile tekrara formar at
windows vista veya xp genellikle C:)'ye kurulur
truva atı ne? ne işe yarar zararı nedir
Truva Atı ( Trojan ) nedir?
Mitolojideki Truva atı nasıl bir armağan gibi görünüp, aslında Troya kentini ele geçirecek Yunanlı askerleri taşıyorduysa; bugünün Truva atları da yararlı yazılımlar gibi görünen bilgisayar programlarıdır, ancak güvenliğinizi tehlikeye atar ve pek çok zarara yol açarlar. Yakın geçmişteki bir Truva atı, Microsoft güvenlik güncelleştirmeleri olduğu iddia edilen eklerin bulunduğu bir e-posta görünümündeydi, ancak ekteki dosyaların virüsten koruma ve güvenlik duvarı yazılımlarını devreden çıkarmayı hedefleyen virüsler olduğu ortaya çıktı.
Truva atı, Yararlı gibi görünen ancak aslında zarara yol açan bir bilgisayar programı.
Truva atları, insanların, meşru bir kaynaktan geldiğini düşündükleri bir programı açmaya yöneltilmeleri yoluyla yayılır. Kullanıcıları daha iyi korumak için Microsoft e-posta aracılığıyla güvenlik bültenleri gönderir; ancak bunlarda hiçbir zaman ek bulunmaz. Ayrıca, müşterilerimize e-posta ile gönderilmeden önce tüm güvenlik uyarılarımız Güvenlik Web sitemizde yayımlanır.
Truva atları, ücretsiz olarak yüklediğiniz yazılımlarda da bulunabilir. Güvenmediğiniz bir kaynaktan asla yazılım yüklemeyin. Microsoft güncelleştirmelerini ve düzeltme eklerini her zaman Microsoft Windows Update veya Microsoft Office Update'ten yükleyin.
ALINTIDIR
truva atını hatırla içeri asker sızdırıyordu işte oda içeri saihbini sızdırır sonra şifreler hop öbür tarafda
Arkadaşım eğer sadece c ye format atıyorsan eskiden d de kalmış virüsler çoğalıyor olabilir.Sen en iyisi ikisine de format at hem c ye hem de d ye yoksa başka türlü kurtulamazsın
ewt five-tech arkadaşıma katılıyorum
sistemi geri yüklemyi tamamen kapatın sonra tarama yapın
taramayla sil sil bitmez o virüsler sen c ve d yi ikisini birden bi güzel format at. kesin kurtulursun.
Xp Orjinal Değilse Başa Dert Oluyor... Korsan Cd Yok , Problem Yok - Bu en güzeli...
senin attın fortam cd si temiz mi emin ol. eğer temiz değilse başka bi yerden bul. sonra c-d full format at...
d yi biçimlendirdim de c deki virüsler hep bir klasörde system value information klasöürnde bu klasör de ne barınır nedir neyin nesidir silsem zararı var mıdır?
deminden beri tam tarama yapıyorum 98 virüs 674 trojan var
sen hala format atmadınmı :D :D
ya dün atmıştım atmadan düzeltmek istiyorum ya bidaha uraşamam driverleri felan yüklemekle.. ya o klasör ne işe yarıyor?
- 1
- 2