allaturka sormuş:
Merhaba,
Aşağıdaki sorunların hepsi rastgele zamanlarda oluyor, ne zaman hata vereceği hiç belli olmuyor, bazen 3-4 gün sorunsuz çalışıyor, bazende gün boyunca yaptığı oluyor;
1-pc daha açılmadan ekran simsiyah kalıyor, aç kapa düğmesinden kapatmak zorunda kalıyorum, ir kaç seferden sonra açılıyor.
2-pc açıldıktan sonra olur olmadık zamanlarda kitlenmeler oluyor (ekran tek renk oluyor bazen sarı, bazen yeşil, bazen beyaz oluyor, mouse imleci kayboluyor, aç-kapat düğmesinden kapatmak zorunda kalıyorum)
3-bazende pc açılırken masaüstüm göründükten hemen sonra veya daha sonra pc donuyor, görev çubuğu kitleniyor, mouse hareket etmiyor, sağ alt köşedeki başlangıçta çalışan programların bazıları açılmıyor. yine aç-kapat düğmesinden kapatmak zorunda kalıyorum
4- pc nin power düğmesine basıp açmaya çalıştığımda kendi kendine aç-kapat, aç-kapat yapıyor bir kaç kere ve sonra açmaya çalışıyor.
bu hatalar çoğu zaman olay kimliğine 11 ve 9 kimliğiyle kaydediliyor, çok nadirense 7038, 51 ve 5 olarak kaydediliyor.
götürdüğüm bir tamircide 2 kere tamir gördü, güney köprüsünde sorun olduğunu söylediler fakat değişen birşey olmadı.
hata sizce hangi donanımdan kaynaklanıyor, ve çözmek için ne yapmam gerekir? yardımlarınız için şimdiden teşekkürler...
Saygılar...
Soru Türü: Donanım
İşletim Sistemi: Windows XP
Sistem Özellikleri:
toshiba a200 1cr-intel pentium dual core 1.73 ghz işlemci-1gb ddr2 ram-120 gb hdd
İnternet Tarayıcı: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; en-US) AppleWebKit/532.5 (KHTML, like Gecko) Chrome/4.0.249.89 Safari/532.5