Oley anket özelliği gelmiş en sevindiğim bu oldu
anket sorusu:
İşletim sisteminiz?
sonunda:) kim bilir daha ne özellikler geldi yeni acep...?
Bu konular için artık ankete gerek yok, ati mi nvidia mı, intel mi amd mi gibi; çünkü herkes profilinde sistem özelliklerini seçip yazabiliyor..
Anketi açan kişi ya da merak edenler kişisel sayfalara bakabilirler..
CU_GS7Bu konular için artık ankete gerek yok, ati mi nvidia mı, intel mi amd mi gibi; çünkü herkes profilinde sistem özelliklerini seçip yazabiliyor..
Anketi açan kişi ya da merak edenler kişisel sayfalara bakabilirler..
denemek için yapmıştır GU_GS7.
hemen böyle kalkışmamak gerekir ama. Milletin hevesini içinde bırakma!
Bu konular için artık ankete gerek yok,atimi nvidia mı, intel mi amd mi gibi; çünkü herkes profilindesistemözelliklerini seçip yazabiliyor..Bu anket özelliğini cıvıtp çok açan kişilere(bu konuhakkında->amd,intel v.s.),söyleyeceğim tek söz şu olucak:Git profillere bak araştırmana ordan devam et:)
Anketi açan kişi ya da merak edenler kişisel sayfalara bakabilirler..Son Düzenleme: _Neo_ ~ 28 Haziran 2009 16:16
bu anket özelliği hoşuma gitti
anket özelliği baya güzel olmuş
EVET ÇOK GÜZEL Bİ ÖZELLİKMİŞ
forum yeni arayüzüyle çok güzel olmuş, emeği geçen herkese teşekkürler. windows 7 arayı daha açar gibi gözüküyor..
vistayla 7 yi neden ayırma gereği duymadın Neyse maksat anket özelliğini kullanmak ilk oyum sana Vista
Windows Vista Home Basic kullanıyorum.bende anket özelliğinin gelmesine çok sevindim
10 numara özellik arayüzde 10 numara
Chip beni şaşırttı bu yapısıyla. Denetim Masası özelliği eklenmiş ve önceden kullanışsız olan profil ayarları süper ve kolay. Blog kontrolü blogcu.com'u andırıyor ve gerçekten çok kolay kullanımlı. Herşeyden önce hepsi çok şık. Teşekkürler CHİP.
bir ankette ben yaptım güvenlik üzerine ..Mesaj alınmıştır. Oy veriyorum.
https://www.chip.com.tr/forum/han ... -anket_t114397.html