Efendim yazılan oyunlar yıllar geçsede eskimeyecek oyunlar olsun. battlefield 3 -csgibi oyunlar değil. mario-gta vb..
1.oyun
Crazy taxi 1-2-3
Şu Allahın cezası "apb reloaded" oynamadan ölürsem gözüm açık gidecek.Oyun bedeva oynuyamıyorum yardım edin araştırın ya.
DETROID Hocam, Bende Oyunu Az Önce Kurdum. Eğer Soruna Çözüm Bulabilirsen Takılırız Belki ^^
Bende geçenlerde Call of Cthulhu oyununu indirdim.. Sonlarına geldim şimdi oyunun. Ya bu kadar mı güzel bir oyun yapılır yaa.. Belki daha güzel oyunlar vardır ama düşük özellikli bilgisayarımda oynadığım en iyi oyunlar arasına bu oyun da yer alıyor.. Yaa bir oyunu UBISOFT yapmışsa o oyuna olumsuz eleştiri yapmam imkansız zaten.. Çok güzel bir oyun yaa. Penumbrayı sollar geçer bu oyun.. Zaten Penumbra kadar korkutmuyor ama süper bir konusu var oyunun.. Mistik güçler, denizin derinliklerdeki tanrılar, Dagon, Hydra... :D Bence oyunun asıl başladığı nokta Innsmouth şehrine geldikten sonrası.. Süper bir oyun yaa. İndirip oynamanızı tavsiye ederim..
Şu Allahın cezası "apb reloaded" oynamadan ölürsem gözüm açık gidecek.Oyun bedeva oynuyamıyorum yardım edin araştırın ya.kardeşim bendede ona benzer bir sorun vardı. sürekli bug diyordu bana. yanında kurdugu bir yazılım daha vardı adını unuttum ubisoft lu bişey. onu sil oyuna gir bende öyle düzeltmiştim
metro 2033 ekran kartı oyunun yarısında bıraktı beni kalleş anca yeni sistem toplayınca devam ederim
Ölmeyiz galiba sistem toplayana kadar
olmadi.i7 lerdede sorun sorun ayni.