ölüm tarihinizi öğrenin...
linke bakmadım ama böyle şeyler belki eğlenceli olabilir ama hiç bi zaman fal,geleceği görme,iskambil kartlarına yada bunun gibi şeylerden geçinen sahtekarlara inanmamak lazım
Ben daha orta okula giderken vardı aynı site..
Aynı tarihte doğanlara aynı günü vermesi ile daha saçma oluyor..
Hmm şimdi bi daha baktım; boy kilo oranı da eklemişler..
İyi bari gelişim, değişim güzeldir..
Beklediğimden geç ölüyomuşum :)
Monday, October 17, 2067
Seconds left to live...
Nerden biliyorlar bilmem ama 60 yıl daha mı yaşayacam ben:S
Mezar Taşları,ölüm tarihinizi öğrenin,Canlı İneği Kıyma Makinesine...vs
--
böyle soğuk sohbetleri,bu tip mesajları bu forumda açmayın.Hiç bilmiyorsanız gidin birçok yerde güzel fıkralar var onları verin.Konu Dışı bölümünün kalite\seviyesini düşürmeyin.Yetkim olsa silerim.
Friday, September 18, 2082
Cuma, Eylül 18, 2082
böyle soğuk sohbetleri,bu tip mesajları bu forumda açmayın.Hiç bilmiyorsanız gidin birçok yerde güzel fıkralar var onları verin.Konu Dışı bölümünün kalite\seviyesini düşürmeyin.Yetkim olsa silerim.
Böle şeylere inanmam. Saçma sapan şeyler ALLAH 'TAN başka kimse öleceğimiz tarihi bilemez. Böle saçma sapan şeyleri neden yaparlar anlamıyorum ki...
ben hadi ikingi anladık ama siz neden böyle şeylere kızdınız anlamadım
Allah'tan Başkası Bilemez
jeomaniaviking20Mezar Taşları,ölüm tarihinizi öğrenin,Canlı İneği Kıyma Makinesine...vshaklısın kardeş.. konu açarken biraz da düşünmek
--
böyle soğuk sohbetleri,bu tip mesajları bu forumda açmayın.Hiç bilmiyorsanız gidin birçok yerde güzel fıkralar var onları verin.Konu Dışı bölümünün kalite\seviyesini düşürmeyin.Yetkim olsa silerim.arkadaşım orada da belirtmişim.Allah'tan başkası bilemez.
ben sadece gırgır olsun diye açtım istemiyorsan bakmazsın geçer gidersin Allah Allah çileden çıkartmayın insanı.
ben bu konuyu düşünmeden mi açmışım iyi bak ne yazıyor.
elazigliFriday, September 18, 2082birde bunu mu hesapladın :) alemsin :D
Cuma, Eylül 18, 2082
zaten çoğu kişi biliyor bunun yalan olduğunu
ben şimdi 2082 de ölcem madem o zaman çıkarım everest'e atlarım nede olsa ölmeyeceğim :)