Omnia II ( i8ooo) vs HTC Touch HD vs Omnia hd...

charliee
01-08-2009, 13:48   |  #1  
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
1 mesaj

Forum ahalisi :) siteye yeni üye oldum hepinize selam :)

Arkadaslar acayip kararsızım yok biri hd yok biri şu biri bu  hangisini almam konusunda bana bi yardımcı olursanız memnun olurum.(bunlarından (iphone hariç) dısında telefon onerebilirsiniz) max 1.500-2000tl arası (sayet tlf. onerirseniz yanına ne kadar oldugunuda yazarsananız beni memnun edersiniz.)

valla karsılastırdım telefonları birinde olan birinde yok sinir oldum.Birde su ekran cozunurlugu nedir htc baya fark atmıs o konuda ama ondada flas yok diyor. omnia 2 de xdiv vs oynatıyor ama 2.kamera yok diyor ondada..satioda kamerada ustun ve 16m renk diyor gercekten cok zor karar vermek :S(karsılastırmları letsgo'dan yaptım ne kdar dogrudur orası bılınmez...)

Not:Konuyu nereye acıcagımı bilemedim Satio favorim oldugu icin buraya actım yardımlarını bekliyorum...

siirlerefendisi
10-08-2009, 17:30   |  #2  
Yıllanmış Üye
153 mesaj

Sony ericsson satio çok ileri tarihte çıkacak şu yazdıkların ikisi içinde samsung omnia 2 hd htc hd pro dan daha fazla özelliğe sahip ama HTC de bu konuda iyi bir firma samsungun bir dezavantajı boyu çok büyük HTC biraz daha kibar. Bunun dışında samsungun kamerası çok çok daha iyi ve üstün
Yani kaba olması benim için önemli değil dersen Samsung önemli dersen HTC bunun içinde gideceksin bir telefoncuya ikisini de gzlerinle göreceksin. O zaman kararın netleşir

mertturgut
24-05-2010, 23:31   |  #3  
Yeni Üye
32 mesaj

ram ve romlarına bak htc her alan da koyar :)