Arkadaşlar Türkiye'de kendi alt yapısına sahip şirketler hangileri internette herkes farklı bişey söylemekte bir de biz tartışalım... mesela ttnetin telefon hattı, uydunetin kablo tv hattı, super onlinenin fiber hattı gibi... başka neler var ve hangisini tavsiye edersiniz? benim yorumuma gelince; ben ttneti de kullandım ama bıraktım şu an uydunet kullanıcısıyım ve çoooooook rahatım... tavsiye ediyorum...
Omurga tartışması...
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
468 mesaj
uydu neti herkes iyi diyor burada olsa bende bağlanacam, superonline fiber geldi buraya onların tarifesinede baktım ttnet gibi kazık. eğer uydu net burada olsa TTNETin internet + telefon uygulamasında kurtulurum
Son Düzenleme: Netron ~ 25 Aralık 2010 23:26
uydu neti herkes iyi diyor burada olsa bende bağlanacam, superonline fiber geldi buraya onların tarifesinede baktım ttnet gibi kazık. eğer uydu net burada olsa TTNETin internet + telefon uygulamasındafibermi kazık 10 mb yi sen net birşekilde nerde 50 tl oluyorsun türkyiede bide ilk 3 ay 50 mb beleş :)
ayrıca benim bildiğim altyapı olarak fiber-superonline>uydunet>tt sırasıyla :)Son Düzenleme: şafak89 ~ 26 Aralık 2010 05:02
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
468 mesaj
fibermi kazık 10 mb yi sen net birşekilde nerde 50 tl oluyorsun türkyiede bide ilk 3 ay 50 mb beleş :)Tarifeleri sen bir daha gözden geçir sen daha anlayamamışsın orada yatan tuzakları iyi araştırmadan laf ebeliği yapmayın.
ayrıca benim bildiğim altyapı olarak fiber-superonline>uydunet>tt sırasıyla :)
Super online tarifelerini gördüm bi normal var bi de fiber falan mi inceleme vaktim olmadı orda bi elli bi de yüz falan yazıyordu galiba aynı hızda. . Bu arada sorumun cevabı hakkında tek yorum gördüm o da sıralama. . Galiba kimse bilmiyo. .
Super online tarifelerini gördüm bi normal var bi de fiber falan mi inceleme vaktim olmadı orda bi elli bi de yüz falan yazıyordu galiba aynı hızda. . Bu arada sorumun cevabı hakkında tek yorum gördüm o da sıralama. . Galiba kimse bilmiyo. .dedim ya FİBER İNTERNET(NORMAL DEĞİL) >UYDUNET>TT :)
superonline fiber bizim bulunduğumuz bölgede daha yok ama 100mbit :) az değil. >uydunet internet hızı gerçekten gerçek internet çünkü çalışma prensibi farklı > ttnet normal bir internet sadece telefon hattı gerektiren bir sistem ve en ucuzu :)