şimdi bende soundmax on board ses kartı mevcut ve creative 4.1 ses sistemi mevcut. ben şimdi normal bi ses kartı alsamm aldığım ses veriminde bir değişim olurmuu. ses istediim gibi çıkmıoda..
bide kolonlarımda sürekli deildee arasıra çıtırtılar oluoyorr..ve ben buna sinir oluyorumm. kolonlarımda bir orunmu var acaba.
garantiye verecem ama adamların aldıında böle bi sorun yaşamayıp " bizde bi sorun yok sorun senin bilgisayarında" demelrinden çekiniorumm. bu konular hakkında bi cvp verirseniz sevinirim..
on board ses kartı ve PCI ses kartııı farkıı
Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.dostum bu senin en dogal hakkin eger garantiye verdiginde sorun senin pcnde deseler bile bu durumda cekinilecek bi durum yok sonucta sen tuketicisin vu bu urunu kimbilir alirken belkide sirf creative guvencesi var diye aldin bunu kullanmicaksan creative olmasininda bi anlami kalmiyo...
soruna gelince sound maxin degisik ses kartlari var 6 kanalli 8 kanalli falan filan diye ama artik bu yongalar cok cook cok basarili profesyonel olarak kullanmicaksan yani elektro falan baglamicaksan bunlar kesinlikle isini fazlasiyla gorecektir... sesteki citirtilarda kablodaki parazitlerden gelir genellikle
alıntı:
Gönderen : darkstardostum bu senin en dogal hakkin eger garantiye verdiginde sorun senin pcnde deseler bile bu durumda cekinilecek bi durum yok sonucta sen tuketicisin vu bu urunu kimbilir alirken belkide sirf creative guvencesi var diye aldin bunu kullanmicaksan creative olmasininda bi anlami kalmiyo...
soruna gelince sound maxin degisik ses kartlari var 6 kanalli 8 kanalli falan filan diye ama artik bu yongalar cok cook cok basarili profesyonel olarak kullanmicaksan yani elektro falan baglamicaksan bunlar kesinlikle isini fazlasiyla gorecektir... sesteki citirtilarda kablodaki parazitlerden gelir genellikle
peki dostum o parazitleri nasıl yok edebilirim bi bilgin varmı acaba
hep gelmio çünküüü arasıra geliolarrr.
kabloyu saglam bi kabloyla degistirerek bunu gecirebilirsin yada kabloyu pcye takilan yerden baslayarak yoklayarak hoperlore dogru herhangi bi sarki acikken gidersen belki parazit yapan yeri bulup kesip tekrar birbirine baglayarak gecirebilirsin....yanliz kesersen kisa devre yapmicak sekilde tekrar iyi bi sekilde bantlama yap cunku sen kotu birbirine baglarsanda bu parazitler devam edecektir bide ayni sarkilarda yapiyosa o zaman e tabi sarkininda bozuk olma ihtimalini sende tahmin edeceksindir kesinlikle...
alıntı:
Gönderen : darkstarkabloyu saglam bi kabloyla degistirerek bunu gecirebilirsin yada kabloyu pcye takilan yerden baslayarak yoklayarak hoperlore dogru herhangi bi sarki acikken gidersen belki parazit yapan yeri bulup kesip tekrar birbirine baglayarak gecirebilirsin....yanliz kesersen kisa devre yapmicak sekilde tekrar iyi bi sekilde bantlama yap cunku sen kotu birbirine baglarsanda bu parazitler devam edecektir bide ayni sarkilarda yapiyosa o zaman e tabi sarkininda bozuk olma ihtimalini sende tahmin edeceksindir kesinlikle...
yok zaten özel olarak baktım bütün şarkılarda çıkıoo çıtırtılarr. yardımların için saol dostummm.