Ön Ödemesiz Otel Ve Tatil Rezervasyonu

OtelGurusu
10-10-2017, 12:44   |  #1  
OtelGurusu avatarı
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
1 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Eki 2017

Ön ödeme yok, komisyon yok, ama rezervasyon hakkı var. Şimdi şakamı yapıyorsun dediğinizi duyar gibiyim. Evet şaka yapıyorum demek isterdim ama maalesef çok ciddiyim arkadaşlar. Hayatım boyunca otellere ayrı otel rezervasyon hizmeti veren firmalara ayrı, ayrı ödemeler yapmaktan sıkıldım. Oturdum Google arama motoru üzerinden araştırma yapmaya başladım tabi bu konuya başlamadan önce Chip Online üzerinde de araştırma yapmış bulundum ve benzer konuya rastlamadım. Böylece hem kendim hemde Chip Online kullanıcıları için bir eksiği gidermek istedim.

Arama motorunda otel aradığımda genel olarak karşıma rezervasyon İnternet siteleri çıkmaktaydı tesadüfen bir sitenin başlık yazısını aramaya girmiş olmam ile karşıma otel perisi geldi. işte o kelimeler "Ön Ödemesiz Otel Ve Tatil Rezervasyonu" karşıma çıkan siteyi incelediğimde komisyonda olmadığını görünce çok sevindim. İstanbul da KısaKes film etkinliğine katılabilmek için konaklama yeri bulmam gerekiyordu. Durum böyle olunca İstanbul Otelleri içinde aratma yapmam gerekiyordu. Ben rezervasyona ayrı, otele ayrı ücret ödemekten yorulmuştum. Bazılarının politikaları çok berbat örneğin bir yer ayırttınız otele ödeme yapmadıysanızda rezervasyona yaptığınız ödemeyi iade almak çok zor oluyor. Hepsini geçtim rezervasyon iptal ettirmeyi bile problem yapıyorlar. Otel Perisi böyle olmadığı için değerledirmelerimin hemen, hemen hepsini hak eden bir İnternet sitesidir. Kendilerine ne kadar teşekkür etsem az kalır. Gelelim asıl konumuza Online Alışverişi hizmeti tamamladıktan sonra faturalandıran bu sisteme çok sıcak bakıyorum ve herkese tavsiye ediyorum.

Siteden otele rezervasyon yapıyoruz. Daha sonra bu rezervasyon ile otele gidip konaklıyoruz konaklama süresince sizden ön ödeme ya da politikası gereği bir yan ödeme talep etmiyorlar konaklama süreniz dolmadan önce siz ödemek isterseniz onu ancak kabul ediyorlar. Konaklamanız bitince tüm ödemelerinizi yapıyorsunuz.

Ben İstanbul da kaldığım oteli ve aldığım hizmetin ücretlerini paylaşmak istemiyorum ama bu hizmetin varlığını bilmenizi ve değerlendirmenizi talep ediyorum. Bu hizmet tüm gelirini otel sahiplerinden sağlıyor. Hem konaklayandan hemde konaklama hizmeti sağlayandan ayrıca hizmet bedeli almıyor. Otelde kalacağım günden 1 gün önce rezervasyonumu sorgulattığımda geçerli görünüyor olduğunu görmek beni sevindirdi. İsmini vermeyeceğim bir başka online rezervasyon sitesinde bu sorunu yaşamış ve mağduru olmuştum. Lafı fazla uzatmadan sizlere adresi yazayım. Sizden ricam inceleyip yorumlarınızı benden esirgememenizdir.

https://www.otelperisi.com/  

Son Düzenleme: OtelGurusu ~ 10 Ekim 2017 12:47 Neden: Fotoğraf Ekleme İşlemi İçin