StoneBuL sormuş:
Power Supply'nin yanması sebebiyle bilgisayarcıya götürdüğüm Kasanın ön panelinde bulunan 2 adet usb girişinin kasa üzerindeki kabloları, süper zekalı tamircimiz tarafından çıkartılmış, Usb cihazların ön panele takıldığında çalışmadığı sebebiyle geri götürdüğüm süper zeka vatandaş nam-ı diğer "tamirci" kabloları bağlamayı bilmediğini söylemiş ve beni usb cihazları bağlamak için her seferinde kasayı bulunduğu yerden çekip arka paneldeki usb girişlerine takma eziyetine mağdur etmiş bulunmaktadır. Donanım konusunda kötü sayılmam hatta iyi denilebilecek derecede bilgim vardır fakat tamircimizin power suply'yi benim takmamı istemediğini israrla belirtmesiyle götürmüş bulunmaktayım yoksa kendim değiştirecektim. Nihayetinde vereceğiniz engin bilgiler üzerine ön panel usb kablolarımı anakart üzerine yerleştireceğim. Anti parantez, bu şahsiyet yalnızca usb kablolarını sökmekle kalmamış, kasa speaker'ı kablosu, ön panel led lambası kablolarını da sökmüş. Diğerleriyle işim olmadığı için sormuyorum sadece usb kabloları konusunda yardımcı olursanız size minnettar kalacağım.
Soru Türü: Donanım
İşletim Sistemi: Windows XP
Sistem Özellikleri:
Pek yeni sayilmaz, 4-5 yillik bir bilgisayar, Intel P4 anakart 2.4 mhz işlemci.
İnternet Tarayıcı: Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 6.0; Windows NT 5.1; SV1; .NET CLR 2.0.50727; .NET CLR 3.0.04506.30; UGESF 1.6.7.0; Hotbar 10.2.217.0; .NET CLR 3.0.4506.2152; .NET CLR 3.5.30729)