arkadaşlar ben kasanın önünede fan takmak istiyorum ama fan yeri en altta hdd nin flopynin altında fan takılacak yerin tam önünde ise 2 tane usb girişi var buradan fan hava alamaz gibime geliyo acaba alırmı usb lerin kapağıda delikli yani hava girecek gibi ama kararsız kaldım bide o fan yeri çok derinde ben takamam aldığım yer takarmı????
ön tarafa fan
frtnydnarkadaşlar ben kasanın önünede fan takmak istiyorum ama fan yeri en altta hdd nin flopynin altında fan takılacak yerin tam önünde ise 2 tane usb girişi var buradan fan hava alamaz gibime geliyo acaba alırmı usb lerin kapağıda delikli yani hava girecek gibi ama kararsız kaldım bide o fan yeri çok derinde ben takamam aldığım yer takarmı????PC GARANTISI DURUYOSA HIC BEQLEME COK FAZLA ISINDIGINI SOYLE TAKARLAR ZATEN TAKMAZLAR UCRET ISTERLERSE ELINDEKI FANI VERIRSIN
Kasanın ön kapagını sokmen gerekebilir. Bunun ıcın kasanın on kapagını tutan tırnakları bıraz esnetırsen tabı dıger taraftada vardır. (Ha hıc kasa kapagı açıp bakmadıysan bence hıc kasma ufacık bır sey ıcın 20YTL vereceksın) Bu tırnakları bastırarak actıktan sonra bıraz zorlama ile on kasa kapagı komple kasadan ayrılır. Ondan sonra rahatlıkla fanı takabılırsın.
garantisi bitti teknosada falan takmazlarmı
Hayır teknosa bunu yapmaz o kasayı bence acıp ıcınde neler oldugunu öğrenme vaktın gelmiş. Haa ben tornavıda tutamam beceremem dersen herhangı bır PC tamırcısıne gotur orda yaparlar.
yok borga abi kasayı çok açtım daha önce ama ön taraftaki fan yerinin önünde ön panel var onun üzerindede 2-3 tane tuş var bikaç yerde bunları çıkarıp takmanın zor olduğunu öğrendim önden takayım desem ön panel çıkacak kasanın içinden taksam o harddiskin falan bağlı olduğu kafes geniş onun çıkması lazım onun için teknosa takamı die sordum o fandan yeterli verim alabilirmiyim dediğim gibi fan arkadaki gibi havayla direktemas etmiyo