selam arkdaslar onboard bi anakartım war ve ramim ise 512 256 pcıe ekran kartı için ram düşük değilmi? sizce kaç yapmalıyım? rami? 256 intel ekran kartım war ama sadece anakart sunucu olan ekran kartım war ve herkes diyoki onboard ekran kartın warsa ramin iyi olmalıdır diyolar sizce??
onboard ekran kartı için RAM ler yeterli mi?
Hatta daha ilerisi, onboard ekran kartına "ekran kartı" dememek lazım..Çoğu oyunu açamaz..
Ram ise en az 1 GB olmalı..Fazlası zarar değil tabi..
abi babam önceden 1gb ram almıstı ve bide 2 ci el ekran kartı gelcek babam diyoki ekran kartın gelsin ramide öyle takarız diyoo bende dayanamadım rami taktım ve 1,5 gb ram oldu gayet hızlı :) ve iyi performanslı :)))) inşallah pcı-express uyumlu bi sağlam ekran kartı gelcek hiç oyun oynıyamıyorum :(((
CU_GS7Hatta daha ilerisi, onboard ekran kartına "ekran kartı" dememek lazım.Onboard ekran kartı olmaz zaten. Ekran kartı adı üstünde bir kart şeklindedir ve bir yuvaya takılıt. Onboard olanlar ya da türkçesiyle paylaşımlı olarak adlandırılanlar sadece bir yongasetinden ibarettir. Ortada kart falan yoktur.ekran kartı(yine kart dedik:)) onboard olanlara tavsiyem, BIOS tan kullanılan ram miktarını minumuma indirin ve sistem ram ini artırın. Yoksa pek performasn alamazsınız sisteminizden.
abii benim 1 gb ram taklmadan önce 512 ram vardı ama 502 olarak gösteriyo sence anakart kaç ram yiyo??? 1 gb yi taktım şimdie 1.49 gb ram olarak gösteriyo yanii nasıl iyimi???
benım önerım onboard ekrankartının ramını yukseltemnden yana MAdem 1.5GB ram var o zaman 256'ya kadar yukselıorsa yukselt.
tamamda yardımcı olurmusunuz ? nasıl yüksetlcem 25 mb ram yiyo galiba :((( nasıl yükseltcem?