laptop'u alalı 2 , 2.5 ay oldu (samsung R580 430M 4 GB) alt katta dükkanımızdaki kablosuz interneti kullanıyorum sürekli 4. seviyeden internet çekiyodu wireless modem yeri aynı laptopun yeri aynı hepsi aynı yerlerinde duruyo fakat son 1 haftadır 3 . seviyeye düştü bunun sebebi nedir şimdiden tşkler
önceden 4. seviyedendi şimdi neden 3 e düştü net
laptopla alakalı değil 1 e kadar inse bile hızı etkilemez nette yavaşlık seziyorsan ttnetten felandır modemle veya pc yle değil virus bulaşmamışsa tabi...aynen katılıyorum.. bende wireless den bağlanıyorum. bazen 4 bazen 3 oluyor.. internet hızını etki edeceğini sanmıyorum.. ama siz yine tedbir olarak iki bilgisayarıda güncel bir virüs programıyla taratın. her ihtimali düşünerek :)
Üye
Teşekkür Sayısı: 0
56 mesaj
Aynen bende modemin yanındayken bile 4 3 inebiliyor alakası yoktur onun hızla showman kardeşiminde dediği gibi hızda bi problem varsa ttnet ara
ağ bağlantı hızını 54mips düşünürsek 3. kademe 10-25mips aralığında değişebilir. internet bağlantınız 8 mips ise bir sorun olmaz. ancak ağdaki diğer bilgisayarlardan dosya alırken 54mips'te 5 dk'da atacağınız dosya 3.seviyede 10-15 dk atılır. internete sorunsuz bağlanıyorsanız boşveerin gitsin. :))