ÖNEMLİ SORUN

kopuKÇocuk
12-04-2009, 20:18   |  #1  
OP Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
970 mesaj

ARKADASLAR BNM BU ŞUANKİ KULLANDIĞIM PC Yİ YENİ ALDIM YAKLASIK 1-2 AY FELAN OLDU YALNIS BENM PC NİN ÖZELLİKLERİNİ GEZERKEN ŞÖYLE GÖZÜME İLİŞTİ DE
1)-BENM BİLGİSAYARIN İLK GÜNCELLEŞTİRMELERİN HEPSİ BAŞARISIZ DİYOR ACABA BAŞARISIZ OLUNCA BİŞEY OLURMU PC YE SİZCE....YHADA BU GÜNCELLEŞTİRMELERİ YANİDEN NASIL YÜKLEYEBİLİRİM
2)-BİDE ŞİMDİLERDE BENM BİLGİSAYAR DA HİÇ YENİ GÜNCELLEŞTİRME YOK DİYOR SİZCE BU NORMAL Mİ ESKİDEN HABİRE YENİ GÜNCELLEŞTİRME OLURDU
   BU 2 SORUYADA YANIT VERİRSENİZ SEVİNİRİM SİMDİDEN SAOLUN

Mustafa@PC
12-04-2009, 20:26   |  #2  
Mustafa@PC avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 5
13,125 mesaj

Çok adet güncelleştirme paketlerinde elbette bi kaç tane başarısız olduğu olur örneğin ben ilk güncelleştirmemde 77 tane den 15 i başarızdı sonra bi daha denetle deyince tekrar yükledi.seninkininde böyle olması lazım.

Süleyman.
12-04-2009, 21:32   |  #3  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 3
16,587 mesaj
Mustafa@PC
Çok adet güncelleştirme paketlerinde elbette bi kaç tane başarısız olduğu olur örneğin ben ilk güncelleştirmemde 77 tane den 15 i başarızdı sonra bi daha denetle deyince tekrar yükledi.seninkininde böyle olması lazım.
Aynen, ve Windows Update'den güncelleştirmeleri denetle dediğinizde güncelleştirme yok diyorsa; yoktur...

kopuKÇocuk
12-04-2009, 21:56   |  #4  
OP Yıllanmış Üye
970 mesaj
Mustafa@PC
ARKADASIM BENDE YAKLASIK OLARAK 170 TANE FELAN GÜNCELLEŞTİRME VAR(BU VERİLERE GÜNCELLEŞTİRME GECMİŞİMDEN ULASTIM)BUNLARIN 73 TANESİ FLN BASARISIZ DİYOR BUNLARI NASIL TEKRAR YÜKLEYEBİLİRİM BEN BİDA DENETLE DİYORUM AMA HİÇ GÜNCELLEŞTİRME BULMUYOR BU NORMALMİ....

kopuKÇocuk
13-04-2009, 14:37   |  #5  
OP Yıllanmış Üye
970 mesaj
TBCMagic
Burada kücük bir ayrinti var:

Önceden "basarisiz" olarak belirtilen bir günceleme sonradan "basarili" bir bicimde tamamlanabilir. Listede "basarisiz" günceleme silinmez / degistirilmez. "Basarili" günceleme listeye eklenir.
Eger bir günceleme 100 kere "basarisiz" olarak indirilmeye / kurulmaya calisilirsa, listeye 100 kere "basarisiz" olarak  yazilir.

Güncelemeleri su sekilde de takip edebilirsin:

Microsoft Baseline Security Analyzer v1.2.1 (for IT Professionals) (() programini bilgisayarina indirip calistirabilirsin. Program, bilgisayarinda eksik olan güncelemeleri gösterir. Bu sekilde güncelemeleri tek tek indirip kurabilirsin.

arkadasım saol da bu programı nasıl kullancaz bide onu anlatırsan sevinirim

kopuKÇocuk
13-04-2009, 14:42   |  #6  
OP Yıllanmış Üye
970 mesaj
khramn
Hiçbir servis paketinden(SP) sonra yayınlanan 170 tane günceleme
arkadasım ben yalan mı sölicem yhaa benm pcde sp1 yüklü ve bende tam 170 küsür güncelleştirme var bunların tam 70 küsürü basarısız diyor valla elimle saydım yha :-)

kopuKÇocuk
13-04-2009, 15:18   |  #7  
OP Yıllanmış Üye
970 mesaj

he tamam ölese
saolun biraderler peki bu sp2 ne zamn cıkar

gölge etme
13-04-2009, 19:31   |  #8  
gölge etme avatarı
Yıllanmış Üye
220 mesaj

güncellemelerisp1,sp2,sp3  diye  indir  cd  yukle..daha  sonra sirasıyla  kur....o zaman az güncelleştirme gösterir..hatası  az  olur..