ÖNERE BİLİCEĞİNİZ VÜRİS PROGRAMI

Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.
HPQ-User
09-07-2008, 09:26   |  #1  
OP CHIP Online
Teşekkür Sayısı: 29
30,996 mesaj

SİNAN BOZO sormuş:
ÖNERE BİLİCEYİNİZ TÜRKÇE VİRÜS PROGRAMI ARIYORUM
BENİM 2 ADET BİLGİSAYARIM VAR HER İKİSİNEDE KURUCAM  ÇOK İYİ BİR ŞEY OLMASINI İSTİYORUM FİYATI HİÇ ÖNEMLİ DEYİL ÖMÜR BOYU KULLANA BİLİCEĞİM SAĞLAM BİR VİRÜS PROGRAMI ARIYORUM, BANA YARDIMCI OLA BİLİRSENİZ ÇOK SEVİNİRİM.
PC MIN BİRİSİ ' XP ' DİYERİDE ' VİSTA ' İKİSİNİDE DESTEKLEYEN BİR PROGRAM OLUCAK

ŞİMDİDEN ÇOK TEŞEKKÜRLER.

Soru Türü: Yazılım
İşletim Sistemi: Windows 2000 / NT
Sistem Özellikleri:
P4 KASA 2.6 , 512 RAM , 80 GB HARDİCK ,
GEFORCE 5500 EKRANKARTI .

İnternet Tarayıcı: Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 6.0; Windows NT 5.1; Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 6.0; Windows NT))

ersinbakar
09-07-2008, 09:30   |  #2  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
1,253 mesaj

avast 4 türkçe ama avira ondan daha iyi yanınada speybot resident kur yeter

VatanTRmekan24
09-07-2008, 09:33   |  #3  
Yıllanmış Üye
100 mesaj

BEN SANA DEEP FREEZE 6.30 tavsiye ederim bu tek virüs degil Bilgisayarinda hic bir degisiklik bile olmaycak Her degisen birsey PC yeniden acilinca eski halini alcak diyelim bu gün kurduysan 10 sene sonra PC hergün bugünkü gibi olcak Ister 1GB virüs koy PC ye kapat ac yada tüm programlarini sil ayarlarini boz eger iki isletim sistemi var diyelim D de onu kisa yolla formatla PC yi ac kapat PC eski halini alacaktir

Deep Freez Virüs kacirmayan tek programdir simdi buna virüs yediren varsa kölesi olurum

Kapalı Hesap (53751)
09-07-2008, 09:37   |  #4  
Kapalı Hesap
3,036 mesaj

Raminizden dolayı Eset Smart Security öneririm.Türkçedir korumasıda gayet sağlamdır.

SaGoPa KaJMeR.
09-07-2008, 09:41   |  #5  
SaGoPa KaJMeR. avatarı
Yıllanmış Üye
2,547 mesaj
VatanTRmekan24
BEN SANA DEEP FREEZE 6.30 tavsiye ederim bu tek virüs degil Bilgisayarinda hic bir degisiklik bile olmaycak Her degisen birsey PC yeniden acilinca eski halini alcak diyelim bu gün kurduysan 10 sene sonra PC hergün bugünkü gibi olcak Ister 1GB virüs koy PC ye kapat ac yada tüm programlarini sil ayarlarini boz eger iki isletim sistemi var diyelim D de onu kisa yolla formatla PC yi ac kapat PC eski halini alacaktir

Deep Freez Virüs kacirmayan tek programdir simdi buna virüs yediren varsa kölesi

Deepfreze Korumasını kaldıran Bircok virüs biliyorum...
Djburakfanclup@msn.com Den  sana arkadaşın birinin Virüsü yedirenin actıgı konuyu Gönderiyim msneden Dil çıkarıyorSinsi

En güvenli : Sistemi Avg free / İndirip kurun  Bide güncell tutuktan sonra
Girecek virüs yok !

Paralı Olarak İse kesinlikle : Nod32 kullanmanızı Öneririm.

Secim Senin Göz kırpmaGülüş

Son Düzenleme: SaGoPa KaJMeR. ~ 09 Temmuz 2008 09:50
Mehmet-
09-07-2008, 09:50   |  #6  
Mehmet- avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 1
2,296 mesaj

Satın alacaksınız buyurun http://shop.nod32.com.tr/asp/show_stock.asp?product=ess_kt_1 bunu öneriyorum. Bu sitedeki diğer yazılımlar için de detaylı bilgilere ulaşabilirsiniz. Tabi başka şirketler aracılığıyla da bu antivirüsü alma imkanınız var tercih sizin...

SaGoPa KaJMeR.
09-07-2008, 10:07   |  #7  
SaGoPa KaJMeR. avatarı
Yıllanmış Üye
2,547 mesaj
14081408
Satın alacaksınız buyurun http://shop.nod32.com.tr/asp/show_stock.asp?product=ess_kt_1 bunu öneriyorum. Bu sitedeki diğer yazılımlar için de detaylı bilgilere ulaşabilirsiniz. Tabi başka şirketler aracılığıyla da bu antivirüsü alma imkanınız var tercih sizin...
Şuan sistemine baktımda Arkadaşın Yetersiz kalır Nod32'ye Kasabilir bence arkadaşım Yeni Bir pc'si Toplamanın Zamanı Gelmiş Malesef :))

Karar Senin...

Kapalı Hesap (53751)
09-07-2008, 10:08   |  #8  
Kapalı Hesap
3,036 mesaj

Bence birşey olmaz 512 MB Ramli XP'lere NOD32 öneriyoruz arkadaşınki Windows 2000.

nida54
09-07-2008, 10:24   |  #9  
Yeni Üye
36 mesaj

bende nod 32 diyorum birde norton bence ikiside güzel virüs programı ama senin sisteme nod32.. norton genelde pc yi kasar sistem özelliklerinin yüksek olması gerekir buyüzdende...

Recep Baltaş
09-07-2008, 11:37   |  #10  
Recep Baltaş avatarı
CHIP Online
Teşekkür Sayısı: 8
9,635 mesaj

NOD32 demiyorum çünkü demekten dilimde tüy bitti zira NOD32 yerine NOD32'yi yapa firma Eset Smart Sceurity öneriyor.

Eset Smart Security diyorum.

En iyisi: Kaspersky Internet Security

VatanTRmekan24
09-07-2008, 20:58   |  #11  
Yıllanmış Üye
100 mesaj
byburak2008
Deepfreze Korumasını kaldıran Bircok virüs biliyorum...
Djburakfanclup@msn.com Den  sana arkadaşın birinin Virüsü yedirenin actıgı konuyu Gönderiyim msneden Dil çıkarıyorSinsi

En güvenli : Sistemi Avg free / İndirip kurun  Bide güncell tutuktan sonra
Girecek virüs yok !

Paralı Olarak İse kesinlikle : Nod32 kullanmanızı Öneririm.

Secim Senin Göz kırpmaGülüş

Sen Konunun linkini burda bakalim eger o deep frezze 2004 verisonu ise orasini bilemem ama 6.30 en son verisoyonuna hayatta virüs yediremez

Batıkan Doğan
09-07-2008, 21:03   |  #12  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 2
1,366 mesaj
VatanTRmekan24
Sen Konunun linkini burda bakalim eger o deep frezze 2004 verisonu ise orasini bilemem ama 6.30 en son verisoyonuna hayatta virüs
Virüs yediremeyeceğini nerden biliyorsun? Böyle birşey yok! Deep Freeze olan sisteme de virüs bulaşabilir. Hatta kendini başlangıca yazarsa o zaman sistemi baştan kurmak zorunda bile kalırsınız. Onun için siz Deep Feeze'i falan boşverip güzelce anti-virüs yazılımı kullanın. Deep Freeze zaten ev kullanıcıları için ideal değil.

Son Düzenleme: Batıkan Doğan ~ 09 Temmuz 2008 21:05
VatanTRmekan24
09-07-2008, 21:11   |  #13  
Yıllanmış Üye
100 mesaj
BatıkanDoğan
Virüs yediremeyeceğini nerden biliyorsun? Böyle birşey yok! Deep Freeze olan sisteme de virüs bulaşabilir. Hatta kendini başlangıca yazarsa o zaman sistemi baştan kurmak zorunda bile kalırsınız. Onun için siz Deep Feeze'i falan boşverip güzelce anti-virüs yazılımı kullanın. Deep Freeze zaten ev kullanıcıları için ideal değil.
Arkasim deep freeze Bilgisayar nezaman yeniden acildimi eski ayarina geri dönüyor o yüzden virüs ne kalici kalir nede baslangicta calisma imkani olur...Tabiki deep freeze varken her cesit virüs bulasir ama PC yi kapatip actin mi Virüs coktan tahli köyü boylar Deep freeze bence ev kullanicilari icinde ideal neden hep cafe olmak zorundaki

VatanTRmekan24
09-07-2008, 21:21   |  #14  
Yıllanmış Üye
100 mesaj

Ya ben Deep Freeze 6.30 verisoynunu cok iyi bir deneme yaptim Benim Laptop bumda ikitane Hdd varkir biri C biride D artik fdisk galiba  ben bunu kurduktan sonra C de XP yüklü D vista ultimate yüklü... Ben bu Deep Freeze yi kurduktan sonra D ye kisa yoldan format attim D ye sag tikla ve bicimlendir yazisini görürsün.... Daha sonra C de Xp de Program ekle kaldir da silebildigim kadar program ve oyunlarimi sildim ekran karti ses karti net framework ve JAVA gibi  bir cok güncelleme ve oyunlar vb vb vb resmen bosalttim ekle kadirir... daha sonra müziklerim ve resimlerimide sildim regedit kayit defterine girdim bir ayar sildim yani düsünün bir virüsten daha beter oldum  isin en ilgin tarafi ise Bilgisayar baslarken hemen bios tafinda hangi isletim sistemine girmek istedigimi soran pencere cikar karsima ya orda bile degisiklik yaptim yazilari degistim zaten VISTA silindiyse orda gözükmeycekti

EVET BILGISAYARIMI KAPATTIKTAN SONRA HERSEY EKSI HALINE GERI DÖNDÜ KOSKOACA ISLETIM SISTEMI VISTA 10 GBlik SUAN SORUNSUZ CALISIYOR daha nediyim programlarim oyunlarim sorunsuz calisiyor hatta az önce söyledigim gibi biostan hangi isletim sistemine girmek istedigim pencerede bile degisiklik olmadi normalde deep freeze nin windows calisirken baslatilmasi gerekmiyormu demekki PC calisirken basliyormus ayarlari geri yüklüyormus virüsten öncüymus   

Bence bikere bunu denemenizi tavsiye ederim

Son Düzenleme: VatanTRmekan24 ~ 09 Temmuz 2008 21:24
aytmatow
09-07-2008, 22:11   |  #15  
Üye
77 mesaj

Makina kaldırıyorsa Kaspersky İnternet Security .Kaldırmıyorsa evet diğerleride olabilir

Reborn91
09-07-2008, 23:01   |  #16  
Reborn91 avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 2
3,307 mesaj

Eğer fiyat önemli değilse KASPERSKY İNTERNET SECURİTY!

ama 512 ram a KIS önermem... ESET Smart Security kullan sen Göz kırpma

Recep Baltaş
10-07-2008, 00:06   |  #17  
Recep Baltaş avatarı
CHIP Online
Teşekkür Sayısı: 8
9,635 mesaj

Deep Freeze tartışmasına nokta koymak amacı ile konu kapatılmıştır. Zaten gerekli cevaplar geldi.