önerebileceğiniz web tasarım editörü varmı
bu iş için en iyi program nedir
önerebileceğiniz web tasarım editörü varmı
bu iş için en iyi program nedir
eğer web tasarımı bilginiz hiç yoksa bu işeHTML kodlarını öğrenerek başlamanızı tavsiye derim.Ve Microsoft office frontpage programını da kullanabilirsiniz.gerçekten kullanımı basit bir programdır.
ama bu alanda sana tavsiye edebileceğim en iyi editör DREAMVEAWER dır.Kullanımını nette araştırıp bulabilirisn.Zor bir program değildir.
kolay gelsin :))
renk="#FF0000"]Bu programla kodlarla uğraşmadan site yapabilirsiniz. Sürükle bırak tekniği ile birçok işlevi kolayca gerçekleştirebilirsiniz.
Download ::
Kesinlikle kardeş,ben web sitelerimi bununla tasarlıyorum,yanına birde sothink glanda oldu sana profesyonel web sitesi :)
HTML'in mantığını kavraman lazım. kodların bazılarını ezberlemen lazım. Yoksa hiçbir editör programla birşey yapamazsın.
HTML'i en geç 1 haftada öğrenebilirsin. Bu senin öğrenme hevesine bağlı. 1 gündede öğrenebilirsin.
Ondan sonra FrontPage ile site yap. Php (yada asp) gibi dilleri öğrenirsen Dreamweaver öğrenirsin..
Ben fazla html bilmeden güzel siteler yapabiliyorum.İş birazda hayal dünyası,ve yaratıcılıkta :)
Açıkçası sothink glanda da çok güzel bir program.İçeriği çok güzel..Bunnerlar, Butonlar , flash Sahneler.. Vb.Kullanımıda çok kolay..
Web tasarımı ile uğraşan arkadaşlara çok yardımcı olan bir programdır..Denemenizi Tavsiye ederim
eger gerçekten bu işle uğraşmak istiyorum diyosan dreamweaver tek geçerim...
yeni başladıysan, pek bir bilgin yoksa web page maker derim sana...üstelik netten ücretsiz şablonlar da bulabilirsin.işin daha da kolaylaşır.program için yapılmış (amatör) türkçe yamalar da mevcut... tek sorun wpm için fazla kaynağın olmayışı.yani o kadar kullanıcısı olmasına rağmen forumlarda falan dışlanırsın :) sanki herkes profesyonel tasarımcıymış gibi sana dreamwaver'i tavsiye ederler.bu çocuk oyuncağını niye kullanıyorsun diye dalga geçerler...seçim senin...
dreamweaver ı kullanmak istersen önce html tabanın olcak çünkü bazı kodları ve düzenlemeleri gidip elinle yazman gerekebiliyor ama her koşulda sen html öğren kod çalma diye bişi vardır bu işin içine girersen öğrenirsin işte o kod çalma işini yapabilmek için html bilmek gerekiyor yoksa birinin sitesine koyduğu şeyi beğenipte kendi sitene koyamazsın ben htmli yeni öğrendiğimde çok yapardım bunu
Ücretsiz bir program olan Amaya'yı deneyebilirsiniz.
ben jooml aile çalışıyorum o çok klay herkese öneriyorum:D
notepad yardımı ile başlayabilirsin. tabiki adobe ürünleri bir web master için vazgeçilmezdir. photoshop için image dosyalarını düzenleyebilir, dreamweaver yardımıyla da sayfanı işleyebilirsin. editör olarak dw vazgeçilmezdir. şiddetle tavsiye ederim...
Açıkcası Microsoft FrontPage Öneririm Eğer Amatörsen ...
Yok Pro.İşler İçinde Dreamweaver Derim.
studio line web 'de çok güzel yazılımdır ama pc konfigürasyonların iyi ise stduio line web'i kullan derim
dreamweaver kardeşim html ogren cok az sonra dreamweaver ı cok rahat çözersin... web sitesi için mukemmel çözüm dreamweaver dır. kodlama bile bilmeden super tasarımlar yapabilirsin...
dreamweaver derim ama Frontpageyle bir ön çalışma yap
Sıfırdan başlayacaksan ilk önce biraz HTML öğrenmeni tavsiye ederim.HTML öğrenmeye başlarsan web design işlerinin mantığını biraz kavrarsın.Daha sonra Web Page Maker gibi programları kullanabilirsin.Daha sonra ise önerebileceğim güzel bir program ise Dreamweaver.Çok hoş bir program.İstediğin dilde kodlama yapabilirsin.Ben daima bunu kulanıyorum mesela.<
Zaman, heves ve duru bilgilerini Dreamweaver ile başlayarak ilerletmeni öneririm.
ben Dreamweaver ve Microsoftun frontpage yerine çıkarmış olduğu Expression Web Programlarını öneririm.