Merhaba arkadaşlar iyi günler benim orjinal Windows 7 bilgisayarım var bilgisayarda şuan avast yüklü norton kaspersky felan kurmak istiyorum Pc 2 Gb Ram kasarmı kasar diye kurmaya üşeniyorum bi yardımcı olurmusunuz ve ayriyetten bilgisayara gerekli her şeyi yüklemek istiyorum gerekli önemli programların isimlerini yazarmısınız ve windows 7 ye net frameworkun hangi sürümünü yüklemeliyim cevaplar için şimdiden teşekkürler
[ ÖNERİ ] hangi antivirüs ve gerekli programlar
Avast yeterlidir kardeş, norton kasper işine girişme bence ramin 2'ymiş zaten,ileride sıkıntıya düşürebilir sistem kaynakalrı v.s. açısından..Net.Framework için ise windows güncellemeni yapman yeterli,gerekli olan kurulup güncellenecektir.
güncellemeleri yapmam yeterilimi yani ben güncellemeleri kapattım bir işey yaramıyor diye
Olur mu yav,güncellemelerini yap işletim sistemin orjinalmiş zaten.Orda net.Framework güncellemeleri var kurarsın onlarıda ;)
o zaman şimdi açıyorum net framework suan yüklemedim ordan yüklermi birde avast yetrli olurmu sonra virüs yemeyelim
o zaman şimdi açıyorum net framework suan yüklemedim ordan yüklermi birde avast yetrli olurmu sonra virüsVirüsten %100 koruma diye bir şey yok.
Her zaman tehlike vardır.En büyük tehlike de sizsiniz.
Virüsten korunma işi kişide başlar.İnternette yaptıklarınıza dikkat etmeli,dosyaları güvenilir yerlerden indirmelisiniz.
Peki birde sistemimi daha iyi daha performanslı kılacak programlar önerebilirmisiniz yani performans derken rahat kullanışlı işime yarayabilcek programlar
Skype,Ccleaner,SpeedFan, Ashampoo WinOptimizer gibi yazılımları yükle bence.
UTİLİTİES OPTİMİZASYON:
1..CCLEANER
2..ADVANCED SYSTEMCARE
3..GLARY UTİLİTİES
ANTİSPYWARE:
1..IOBİT SECURİTY 360
2..MALWAREBYTES ANTİ-MALWARE
3..ADVANCED SYSTEM PROTECTOR
4..WİNPATROL
PROGRAM UNİNSTAL,
1..REVO UNİNSTALLER
2..ABSOLUTE UNİNSTALLER
3..IOBİT UNİNSTALLER
DİSK BİRLEŞTİRİCİLER
1..AUSLOGİCS DİSK DEFRAG
2..SMART DEFRAG
3..DEFRAGGLER
4..ULTRADEFRAG
5..GLARY DİSK SPEEDUP
SANAL SÜRÜCÜ OLUŞTURMA
1..DAEMON TOOLS
İnce ayar programı olarak ben advanced system care kullanıyorum,disk birleştirmede ise dünyanın en iyi programı olan diskeeper vardır onu kullan,kayıt defterini birleştirmek için auslogics boots speed olabilir.Bunlar yeterlidir.Avast yeterlidir,tabiki arkadaşlarında dediği gibi iş sende bitiyor.
teşekkürler fakat ben hala güncelleştirme konusunda takıldım nedeni güncelleştirmeleri yaptığım zaman bazı programlarda hatalar oluşabiliyor
şimdi 2gb rame norton yükleyemem demi
Merhaba,
şimdi 2gb rame norton yükleyememNorton 2011'de biraz daha hafiflemiş gibi...Programlar:
-Advanced System Care(Temizlik,kampanyaları var)
-Aimp(Müzik,ücretsiz)
-Ashampoo Burning Studio 2010 Advanced(CD-DVD yazma,kampanyaları var)
-CCleaner(Temizlik,ücretsiz)
-Daemoon Tools Lite(sanal disk,ücretsiz)
-Emsisoft Anti-Malware(güvenlik,ücretsiz sürüm)
-GIMP(resim düzenleme,ücretsiz)
-JDownloader(dosya indirme,ücretsiz)
-Revo Uninstaller(kaldırma,ücretsiz sürüm)
-Speccy(PC özellikleri,ücretsiz)
-VLC Media Player(Müzik,film...,ücretsiz)
-NIS 2011 veya Avira (güvenlik,kampanyaları var)
Kullandığın tarayıcılara da birkaç eklenti kur.Böylece daha iyi olur.
Şimdilik bu kadar :)Son Düzenleme: -MHG- ~ 24 Kasım 2010 15:21
download manager olarak orbit kullanıyorum ücretsiz olduğu için sizce orbite devammı edeyim javanınkinimi kullanayım
download manager olarak javayı kurucam ancak şimdi aklıma takılan sorun 2 gb Ram e norton olurmu olmazmı olmassa avast iyi korurmu başka hangi programlar önerirsiniz?
birde google chrome eklentilerini nerden bulabilirim?
Jdownloader yükledim çok sorun yaşadım download felan yapmıyor FDM indirdim şimdi onu deneyeceğim ares felan kurddum Ccleaner Avast ta duruyo pc halloldu fakat güncelleme konusunda şüpheliyim
bence avast veya not 32 yükle ve güncelleştir
Arkadaşım madem avastı kurmuşun avast kalsın zaten bu antivirüs işi göreceli bişey herkese göre değişiyor...
Windows güncellemelerinide açık bırak... Güncelleyince ne gibi sorunlar oluşuyor???...
Birde fazla program indirip kaldırma ve kullanmayacağın programlarıda fazla yükleme bilgisayarın performansını düşürürsün... İhtiyacın olanları yükle tamamdır...
Birde Google Chrome eklentilerine BURADAN ulaşabilirsin.... Ama sana tavsiyem gerçekten ihtiyacın olan eklentileri kur abur cuburla doldurma...
Avast ın yanlış uyarılarından millet bıktı. Free olarak Panda Cloud öneririm. Programlarda:
1- Wise Disk Cleaner
2- VLC Media Player
3- BearShare
4- WinRAR
5- Orbit Downloader
6- Microsoft Office
7- Adobe Flash Player, AIR, Shockwawe player
8- PhotoScape