Bana modern strateji oyunu önrebilecek varmı fazla abartılı olmayan ve geniş oyun içi araç ve silahların bulunduğu bir oyun önerebilirmisniz.
Öneri Strateji oyunu ....
age of empires 3 olabılır total var shogun olabılır arymen rts
rise of nations bu oyunda adamları afedersin kıcında don yokken alıyosun atom bombası tank tüfeğe kladar gelişiyor- world in confilct bana göre en iyi grafiğe sahip olan strateji oyunu abd ve müttefikleri ile saoviet savasını konu alıyor- red alert serisi anlatmaya gerek yok efsane zaten- belki mitoloji oynayasın gelir bi ara onun icinde age of mytology güzel bir oyun .
Rise of Nations harika bi oyun , ama illa füzeye falan gerek yok. Warcraft III oyna. Eski bir oyun ama DotA oynayabilirsin. ( w3 ün mapı ) Harika bi oyundur ama tecrübe çok gerektirir. Ben şu an lise 2 ye gidiyorum ve ilk okul 6.cu sınıfta başladım dotaya. O zamandan beri başka bir oyun oynamadım diyebilirim. Kesinlikle her gün en az 2 el atıyorum. Son çıkan haritası DotA 6.72f. Başlarsan ilk olarak Eurobattle , Wepla , Garena öneririm burada acemi player daha çok.
Önerileriniz için teşekkür ederim.World in confilct i denicem ama başka önerileri olan arkadaşlar varmı.Tam olarak istediğim oyun şekti modern savas ama abartı olmayan (yani robotlar ısın silahları falan olmayan) ve nükleer silah füze tank top ucak kontrol edebileceğimiz bir strateji oyunu önerirmisniz.