merhaba arkadaslar bır oncekı konumda da belırttıgım gıbı bena gelen ekran kartından sonra bılgısayara bırseyler oldu cpu kullanımı %100 lere cıkıyor en dusuk ozellık ısteyen oyunlarda (eah2600pro ekran kartı) takılmalar kasmalar fln benımde canım sıkıldı yenı bır ekran kartı almaya karar verdım anakartım:biostar 945gz micro 775 se
buna uygun olarak oyunlarda hıc sorun yasamayacagım kolay kolay kasmıyacak tamamıyle sorunsuz oyun oynamak ıcın hangı ekran kartlarını önerırsınız butcemde okadar asırı degıl 200 cıvarı fln olr heralde ama sz yınede bır söleyın ıyı olanları ıcınde uygun olan varsa alıyım yada bu cpu %100 sorunun neden oldgunu nasıl engelleyecegımı bılen varsa söyleyebılırmı bosa masraf yapmıyım cevaplarınızı beklıyorum arkadaslar kolay gelsn sımdıden tesekkurler
önerileriniz lütfen..
senin sistemi komple bi yazsana anakart işlemci ram filan hepsini eksiksiz yaz.
dxdiag komutundan bakdım ordan gorduklerımı yazıyım ben en ıyısı donanım konusunda cok bır bılgım oldugu soylenemez :D
anakart:Biostar 945gz 775 micro se
bios:Phoenix-Awardbios v6.00PG
işlemci:İntel(R) Pentium(R) 4 CPU 3.00GHZ (2CPUs)
Ram:1534mb Ram
ekran kartı::ATI radeon hd 2600pro (asus eah2600pro )
eğer eksıklıkler varsa sölermısnız onlarıda nerden bakıcagmı bakp yazym hemen =)
eksık varmı bunlar yeterlımı yoksa bı önerı alabılırmıyım??
aslında sistemin biraz düşük hatta epey düşük bunu satıp üstüne 450-500 verebilirsen toplam 800-900'e iyi bir kasa toplardık.
bu sıstemı nekadar satabılırım ?
hmm pekı onerdıgınız sıstemı yazarmısınız ve zahmet olmassa eger fıyatlarını ?
yanı oyunlarda sorun yaratmayan gerek grafıksel gerek hız olarak hardıski geniş böle coook asırı pahalı olmayan ıse yarar bı sıstem asırı pahalıya kacmıcakböle o 350 nın ustune 400 en fazla 500 katabılcegım bır sıstem
tamam şimdi yazıyorum
pekı gelecegede yatırım yapmıs olrmym oynayabılırmıyım yanı ılerde cıkacak oyunları malum her ay yenı oynlar cıkıo nerdeyse =)
şimdi ve ilerki bir iki sene içinde çıkan oyunlarda sorun yaşamazsın, 3-4 sene sonra yeni bi sistem daha toplaman gerekir.