arkadaşlar norton programımın süresi dolmuştu şimdi avira kullanıyorum sıkıldım key lerde artıkda sadece avira ve windows deffender yeter mi?şimdiden cevaplarınız için teşekkürler
önerileriniz?
şimdi avira Trojans, Backdoors, Keyloggers, Rootkits, Worms, Bots, Dialers Spyware, Adware karşı etkilimi hepsine karşı yoksa bunlar için ayriyetten program indirmelimiyim.avira+windows deffender kullanıyorum
dostum aviranın yanına http://www.filehippo.com/download_asquared/ bunu yüklemek istiyorum sence avira+windows deffender+bu verdiğim linkdeki programıda yüklersen sorunsuz bir koruma sağlıyabilirmiyim? inceleme güzel olmuş eline sağlık
Sana kullanma yazmayacağım kullan çok istiyorsan bende 5 ay önce avira free kullanmıştım hiç koruma yapmadı sen kullan nasıl olduğunu gel daha sonra yaz burda bakalım yerindemi sayıyor yoksa olumlu bir ilerleme varmı bizde öğrenelim.
valla koruyor mu korumuyor mu pek anlamadım ama:D
Avira free cok iyi ama tek basina yetmez.
Commodo sadece frewali(kurarken antivirusdeki isaretini kaldir) kuracaksin yaninda spybot bagisiklama yaptir ve anti malware.
Spybot ve anti malware ayda 1 güncelleme ve tarama yaparsin yeter sürekli acik kalmiycak Antivir ve commodo 2 side pcyi aksmiyor zaten en güvenlisi o.
Avira free 9 ise yeni sürümünde spyware özelliğide eklendi tabi tek başına yeterli olmaz yanına spybot iyi olur