İyi günler
net cafede kullanmak için bilgisyar toplamak istiorum ancak çok fazla bi bilgim olmadı için sizlerin fikirlerini almak istiyorum makina başına yaklaşık olarak 700-800 milyon olucak. sizce ben şimdi bu parayla oyunve net amaçlı nasıl bibilgisayar toplayabilirim. tabe öle oyunlar full detay falan çalışmıcak en düşük ayalar bile olsa makinayı kastırdamadan çalışşsın yeter :))zaten cafeler de giden oytunlar hep belli counter gta underground falan...
sizce atı nin çıkarttığı atı yonga setli onboard 128 radeon 9200 li bi anakart işimi görürmü yoksa başka bi anakart ve ekran kartı daha mı karlı ve iyi olur ...
yardımcı olursanız ve bana 700-800 milyonluk bi sistem çıkartabilirsiniz çok sevinirim :)
Önerilerinizi Bekliyorum
Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.bak www.denge.net sitesine bir gir istersen benim de net cafem var ben üyeyim buraya sende buraya üye olursan sana bayi fiyatı ile oldukça iyi bir fiyata canavar gibi bir bilgisayar toplarlar 800 milyonu da geçmez
Sana Öneri Demişsin Buyur
Celeron 2.4 GHz CPU
Asus P4P800 VM (Ses+Lan)
256 yada 512 MB DDR 3200 Ram
350W Power Supply Olan Kasa
Gigabyte/WinFast FX5200 Ultra VGA - Ati Alacaksan Gigabyte 9200 Vivo
Monitor 15"&17" Philips (Garanti Durumunda Çok Rahat)
A4 Tech Mouse+Klavye
Asus CD-Rom (Sana Kalmış)
Nec Floppy (Sana Kalmış)
3COM 18-24 Port 10/100/1000 yada Edimax 18-24 Port 10/100 Swich
Zoltrix ADSL External 16 MB UpLoad 2 MB DownLoad Modem Yada Ericcson Cable Modem
bu sistem bir internet cafe için iyi.Ekran Kartı Ati Olsun derim.
Kolay Gelsin......
atı 9200 ler nasıl iyimi bu arada en başta yazdığım gibi atı alıcaksam atı yonga setli bi anakart alsam iyi olu mu ne de olsa onların da üzerinde atı 9200 var
ati yonga setli bi anakart var mı¿
Eger varsa baya cahil kalmısım... demektir...
Yeni çıkartılar. Chip:Ati Radeon 9100 VGA:ATİ RADEON 9200 128 MB
li bi ASUS P4R800-V var. Ben de şuan sadece bunu biliyorum bi kaçta ne daha vardeı ama isimleri aklımda değil chip dergisinde görmüştüm..
On board ekran kartı olan makinelerde çok büyük sorunlar yaşaya bilirsin bundan dolayı ekran kartının özellikle internet cafe için AGP olması çok önemlidir oyun performanslarında ve ısı stabiletesi için çok önemlidir
oke.
şuan için ekran kartı dışında herşey kafam da tamam gibi ama ekran kartında fx 5200 miyoksa atı 9200 mi ona bi türlü karar veremiyorum çünkğü her iki kartında performansını bilmiyorum.
bu konuyda halldeince herşey tamam mı gibi ...
bide bu Asus anakart (P4P800 VM) m.atx ben normal bi atx kasa alıcakım sorun yaratırmı