Ya arkadaşlar arkadaşım ile benim en sık oynadığımız oyunlardandır most wanted.
Sürekli kapışak kapışak diyoruz ama bi türlü bunun neresinden gireceğimizi bulamadık
Bu oyunu nasıl ikimiz kapışacak şekilde açabiliriz ?
Online most wanted nasıl oynanır ?
Aradan ağ bağlantısı çekip LAN'a girip create ile kurarak oynayabilirsiniz. Eğer mesafeleriniz uzak ise hamachi adlı programı indirip kendiniz ve arkadaşınız yükleyin sonra ağ yaratarak arkadaşınızın girmesini sağlayın. Arkadaşınız girince oyuna girip LAN'dan girebilirsiniz.
Uyarı : Genel oyunların hepsinde yaşadım yarış oyunları oynamadım hamachi ile. Yinede ne olur ne olmaz gene sorun çıkar diye. Eğer Eset Nod32 kullanıyorsanız arkadaşınızı Network te görememe ihtimaliniz var. Nod32 açıkken girin göremezseniz NOD32 devre dışı bırakarak öyle birdaha deneyin.
Aradan ağ bağlantısı çekip LAN'a girip create ile kurarak oynayabilirsiniz. Eğer mesafeleriniz uzak ise hamachi adlı programı indirip kendiniz ve arkadaşınız yükleyin sonra ağ yaratarak arkadaşınızın girmesini sağlayın. Arkadaşınız girince oyuna girip LAN'dan girebilirsiniz.Teşekkürler
Uyarı : Genel oyunların hepsinde yaşadım yarış oyunları oynamadım hamachi ile. Yinede ne olur ne olmaz gene sorun çıkar diye. Eğer Eset Nod32 kullanıyorsanız arkadaşınızı Network te görememe ihtimaliniz var. Nod32 açıkken girin göremezseniz NOD32 devre dışı bırakarak öyle birdaha deneyin.
Kasper kullanıyoruz o tokat'da ben istanbul :D
selamarkadaşlar...[COLOR=#ff0000]hamachi[/COLOR] programı ile [COLOR=Blue]mostwanted[/COLOR]'ı internet kafedeymiş gibi arkadaşlarımızla kolaycaoynayabiliyoruz...[COLOR=Blue].hergün 50 kişinin[/COLOR] olduğu büyük ağımızahemen katılın...oyuncularla buluşun ve turnuvalarda kendinizi gösterin.
evet şimdigelelim hamachi programına...program ücretsizdir...alttaki yazıyı okuyarakhemen indirin,ağımızı ekleyerek oyuncularla muhabbete başlayın.
Ücretsizhamachi türkçe indir (1mb):
hamachiyiindirip kurduktan sonra programda alttaki üçgene basın ve"[COLOR=Blue]başka ağa katıl[/COLOR]" diyerek ağımızı alttakiresimdeki gibi ekleyin.
ağımız:[COLOR=Blue]kralmost[/COLOR]
şifre:[COLOR=#0000ff]123[/COLOR]
oyunlardabekliyoruz buyurun.
[COLOR=Red]kralmostağı foto[/COLOR]
selamarkadaşlar...[COLOR=#ff0000]hamachi[/COLOR] programı ile [COLOR=Blue]mostwanted[/COLOR]'ı internet kafedeymiş gibi arkadaşlarımızla kolaycaoynayabiliyoruz...[COLOR=Blue].hergün 50 kişinin[/COLOR] olduğu büyük ağımızahemen katılın...oyuncularla buluşun ve turnuvalarda kendinizi gösterin.
evet şimdigelelim hamachi programına...program ücretsizdir...alttaki yazıyı okuyarakhemen indirin,ağımızı ekleyerek oyuncularla muhabbete başlayın.
Ücretsizhamachi türkçe indir (1mb):
hamachiyiindirip kurduktan sonra programda alttaki üçgene basın ve"[COLOR=Blue]başka ağa katıl[/COLOR]" diyerek ağımızı alttakiresimdeki gibi ekleyin.
ağımız:kralmost
şifre:123
oyunlardabekliyoruz buyurun.
[COLOR=Red]kralmostağı foto[/COLOR]