Arkadaşlar tüm oyunlar bi yana World of Warcraft tam anlamıyla bir efsane böyle bi oyun yok piyasada zaten şu an oyunun fiyatları da düştü almayanların hemen almasını tavsiye ederim aylık 13 euro ama fazlasıyla değer. O anlatılmaz yaianır diyorum başka da bişey demiyorum
Online oynanan oyunlar
- 1
- 2
FaustArkadaşlar tüm oyunlar bi yana World of Warcraft tam anlamıyla bir efsane böyle bi oyun yok piyasada zaten şu an oyunun fiyatları da düştü almayanların hemen almasını tavsiye ederim aylık 13 euro ama fazlasıyla değer. O anlatılmaz yaianır diyorum başka da bişeysen de world of warcraftçısın yani desene. Ben de Level'dan 14 günlük kullanım hakkı almıştım ama inanır mısın bir türlü zaman bulamadım oynamaya.
Zevkler ve renkler tartışılmaz tabi. Bence zaman ayrılacak bi oyun. Zaten olay lvl 60 da başlıyo bende level 30 lara gelene kadar inanırmısınız midem bulana bulana oynadım hatta bi keresinde bırakma derecesine kadar geldi iyikide bırakmamışım zaten lvl 40 dan sonrası çok hızlı geçiyo.
-Rogue Rules-
Beyler dünyaya sadece 1 kere geliyorsunuz.Koca bir hayat varken böyle lüzumsuz işleri bırakın.Online oyunlarda kral olsanız elinize ne geçer? sadece kısa süreli bir zevk ama o zevk kadar gereksiz birşey olamaz...
Silkroadonline oyunu var efek olarak mukemmel. Ama knight oynadiysan kontrolerde biraz zorlanirsin. www.Silkroadonline.net
warcraft dota online olarak çok eğlencelii.malesef kimsenin anlamadığı STARCRAFT online oynanıyorr...ama knight gibi bi oyun var ama adını çıkartamadım çin oyunu ve güzel oyun:D
arkadaslar knigtıda oynadım wow oynamadım ama oynamycam gibi cunku sanırim hic biriniz lineage2 oynamadınız tamamen gercekcı ve 3 boyultu pwp'ler kale savasları ve buna ben zer pek cok aktiviteler ...silaha artiliyon mesela 16+kıpkırmızı gercekci bi alev efektiyle yanı tamamen mukemmelll
tavsiiyem mutlaka deneyin yeni acılan c5 bi server her gecen gun kisi sayısı artiyo denemek isterseniiz c5 indiri ve bana ulasın==yerliplaka89@hotmail.com== ben size oyunun pacth iki dakka da atarım ::: ve oyun full olarak toplam 5.73 gb _-ama buna deger mutlaka deneyin
arkadaslar knigtıda oynadım wow oynamadım ama oynamycam gibi cunku sanırim hic biriniz lineage2 oynamadınız tamamen gercekcı ve 3 boyultu pwp'ler kale savasları ve buna ben zer pek cok aktiviteler ...silaha artiliyon mesela 16+kıpkırmızı gercekci bi alev efektiyle yanı tamamen mukemmelll
tavsiiyem mutlaka deneyin yeni acılan c5 bi server her gecen gun kisi sayısı artiyo denemek isterseniiz c5 indiri ve bana ulasın==yerliplaka89@hotmail.com== ben size oyunun pacth iki dakka da atarım ::: ve oyun full olarak toplam 5.73 gb _-ama buna deger mutlaka deneyin
4 yıldır Ultima Online oynuorm ve en iyi online oyun oldugunu düsünüorm. Biraz karısık ama güsel bi oyun sarıor =)
kardeşim knigt tanda müthiş bir oyun war adı www.silkroadonline.net ismi silkroad müthiş bir online oyunu.eğer oyunu oynamaya başlarsan aege server da aç bn ordayım işin düşerse oyundaki nikim erdem777 okiş
www.silkroand.com olması gerek sen yinede googleden bida ha arat bu oyun güzel oyun kuzenim oynuyordu
bana http:silkroand ultimedia ve knightdan baska online oyun lazım...msj atın pls
- 1
- 2