arkadaşlar biliyorum bu konuda çok başlık açılmıştır. hatta bende açmıştım ama daha sonra forumlardan iyi olduğu söylenen oyunların listesini yaptım ve bu liste hakkındaki görüşlerinizi merak ediyorum.
1. Dota Allstars
2. Warrior Epic
3. 2moons
4. Dragon Age
5. Son Destan
6. Karahan Online
7. Lineage2
8. Allods
9. Guild Wars 2
10. Sun Online
11. Sword 2
12.Shaiya Online
Bu listeye WOW ve Aion'u eklemedim. Ücretli olduğu için. Knight ve Metin 2 forumlarda iyi oyun olarak pek yer almıyor.:) Rappelz ve SRO'yu da ben eklemedim rapplez fena değil şu an oynuyorum ama SRO ya girmek için Premium gerekli. Belki listede ücretli 1 yada 2 oyun olabilir varsa söylersiniz hepsinin free olduğunu sanıyorum...
online oyun araştırması yaptım...
OP Üye
Teşekkür Sayısı: 0
92 mesaj
Üye
63 mesaj
hayret çoğunu duymadım ama bilgilendirdiğin için çok saol.
OP Üye
92 mesaj
arkadaşlar yokmu bu konuda görüşü olan...
OP Üye
92 mesaj
Yıllanmış Üye
229 mesaj
Yeni bir oyun var bu sene çıkan bu gün indirdim. Adı Allods Online. Grafikleri falan wowa benziyor ve ücretsiz. Denenmesi gerek bence...
Dota Allstars bir zamanlar oynamıştım. Güzel bir oyun. Warcraft III aslında. Yeni bir harita üzerinde iki birbirine düşman üs var. Her iki taraf beşer hero seçebiliyor. Daha sonra creeplerden, düşman herolarından altın toplayıp item falan geliştiriyorsun. Level 6 olunca Ulti yeteneğin açılıyor. Level Cap 25'ti en son oynadığımda. 5x5'lik bir oyun yaklaşık bir saat sürüyordu. Amaç karşı tarafın üssünü ele geçirip yok etmek.