ark. knıght dışında guzel bir online oyun onerebilirmisiniz... cevap yazanlara tesekkurler...
online oyun onerebilirmisiniz...
zaten her yer online oyun önerileriyle dolu.
Club Penguin
Travian
Omerta The Online Mafia Game
Krallıklar
War City
Burada da kullanıcılar en iyi online oyunlar 'ı belirtmişler.O oyunları deneyebilirsin
İlk 2 sayfayı inceleyip bunları buldum.
gereksiz bir konu.
arkadaşım eer stratejiyi seviosan ogame oyna derim (() 34.Evrene gelebilirsin:d
Paran varsa 100 YTL wow ve ek paketini al :D ayda 36 YTL ver World OF Warcraft oyna :D
silkroad u tavsiye ederim ööle knight gibi girmeye çalışırken insanı çıldırtmıyo hemen giriyo
Dark Spirit Of The Silentsilkroad u tavsiye ederim ööle knight gibi girmeye çalışırken insanı çıldırtmıyo hemenewt katılıorum hatta server olarak troya gel beklerim
karabelaneyin ne olduğu hiç belli olmuyor cod2de.Bir daha söyleyeyim.
En iyiler:
1-BF serisi
2-FEAR
3-Flatout2
4-SWAT4
call of duty2 online olarak çok zevklidir ama x fire die programla daha rahat oynarsın..
arkadaşım bence klan savaşları oyna.ben de yeni başladım .güzel bence.çok fazla kişi oynuyor bu oyunu.tanıdıklarımın çoğu oynuyor...
Eğer futbol maneger oyunlarını seversen; Goalunited var. yeni sezon daha başlamadı.
istanbul kıyamet vakti , silkroad , veeeeee en iyi webdeb oynanan oyun olan PALANTİS
Dark Spirit Of The Silentsilkroad u tavsiye ederim ööle knight gibi girmeye çalışırken insanı çıldırtmıyo hemenbende silkroad u öneririm sana ama uyarayım bağımlılık yapıyor :)
Ultima Online (eski goz agrım)
Wow ( bu kadar para verip oynarım diosan 8 milyon oyuncusu var sadece )
jaedanara girme fasla lag var :)
second life ben oynadım begenmedim sen de bak bi belki begenirsin
travian ve ogame strateji seversen
Hala CABAL online la tanışmayan varsa hiç beklemeyin bence.
youtube dan videolarını izleyebilirsiniz.
oynaması çok kolay. lwl atlamak günlerinizi almıyor.
görevlerde binlerce yaratık öldürmenize gerek yok.
lwl atlamak için bi partiye ihtiyacınız yok. yani kimse size ezik muamelesi yapamıyor.hem ücretsiz hem giriş kolay.
Mükemmel efeklerle donatılmış silahlara sahipsiniz. göze çok güzel hitab eden bi oyun.
Bu oyundan sonra hayatımda knight diye bi şey kalmadı.
en iyi 3 oyunu söyliyeyim sana
1:ogame ben 34. evrende oynuyorum
2:bitefight ben server 7 dayım ve kurtadmaolmak iyibişey
3:pirates of garibean ben 1.sevrdayım
ve hepsidede nickim teocan94
Onu bunu bırakında gidin orjinal CS Source alın, Steam üzerinden dünya ile kapışın.Kendinize takım kurun online turnuvalara katılın